Lefkoşa'da hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa’da 29 ve 42 yaşlarındaki iki erkek şahsın, “hırsızlık, hırsızlık mal kabulü ve kanunsuz mal tasarrufundan” tutuklandığı bildirildi.
10-11 Ağustos tarihleri arasında, Lefkoşa’da 29 yaşındaki şahsın, çalıştığı yerde bulunan inşaat alanı içerisinden toplam 70 metre uzunluğundaki yer altı kablosunu çaldığı, yürütülen ileri soruşturmada çalınan kablonun hırsızlık olduğunu bildiği halde 42 yaşındaki şahıs tarafından 2,000 TL karşılığında satın alındığı saptandı.
Yapılan aramada ise çalınmış olunduğundan şüphe edilen yaklaşık 10.000 TL değerinde muhtelif ebat ve uzunlukta yer altı kabloları, yaklaşık 110 kg ağırlığında saf bakır tel, bir adet spiral makinesi ve bir adet kablo kesmede kullanılan makas bulunarak emare olarak alındı.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Meteoroloji Dairesi'nden denizde fırtına uyarısı
KKTC Dostluk Kupası’nda dört büyük takım buluştu
Taçoy, Bankalar Birliği yönetimiyle Ekonomiye Finansal Destek konusunu görüştü
Tahsin Mertekçi ölüm yıldönümünde kabri başında anıldı
ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı arttı
ABD Büyükelçisi Breslow’dan Güney Kıbrıs’a yatırım ortamını iyileştirme çağrısı
Bas Attila Manizade, 10’uncu ölüm yıl dönümünde konserle anıldı
Beyaz Saray yakınlarında Trump'ı tehdit eden silahlı zanlı yakalandı
Nöbetçi eczaneler (7 Kasım 2026)




