Lefkoşa’da direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaza yapan sürücü tutuklandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa ve Mağusa’da alkol tesiri altındaki iki sürücü kazaya neden oldu. Kazalarda, yaralanan olmadı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 42 yaşındaki bir şahıs, saat 22.30 sıralarında Bedreddin Demirel Caddesi üzerinde, 185 mlgr. alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki LC 263 plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada Express Döviz isimli iş yeri önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun solunda bulunan bordür taşlarına çarptı.
Şahıs, çarpmanın etkisiyle yolun sağından yoldan çıkıp, bir inşaat alanını çevreleyen güvenlik panosuna ve inşaat alanı içerisindeki elektrik direğinin destek teline ve elektrik panosuna çarpıp durdu. Kaza sonucu yaralanan olmadı.
Araç sürücüsü tutuklandı.
Diğer yandan park halindeki araca çarpan alkollü sürücü tutuklandı.
Mağusa’da dün saat 20.00 sıralarında, Karakız sokak üzerinde, 28 yaşındaki bir şahıs, 271 mlgr. alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki HS 214 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu yolun solunda park halinde bulunan GD 476 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı.
HS 214 plakalı araç sürücüsü tutuklandı.
Benzer haberler
Featured
Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak"
Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı
Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı
İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor
İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz"
Altının gramı 6 bin 592 liradan işlem görüyor
Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak
İhmalkarlık ve kısa devre yangına neden oldu!
Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha: Titreme hastası beyin pili ameliyatıyla sağlığına kavuştu


