Lefkoşa-Güzelyurt ana yolunda pazar günü bisiklet yarışı gerçekleştirilecek
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRT) 60. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu himayesinde 10 Aralık Pazar günü bisiklet yarışı gerçekleştirilecek.
Yarış, BRT merkez binası önünden saat 09.30’da başlayacak. Bisikletli sporcular, Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı-Gönyeli çemberi ile Lefkoşa-Güzelyurt ana yolu güzergahını takip ederek Serhatköy çemberine ulaşacak ve çemberden geri dönüp, yine aynı güzergah üzerinden BRT merkez binasına gelerek, başlangıç yerinde yarışı tamamlayacak.
Polis Basın Subaylığından yapılan yazılı açıklamada, belirtilen yol güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortunun eşlik edeceği, sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerin polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacağı kaydedildi.
Belirtilen tarihte, bahse konu yol güzergahını kullanacak araç sürücülerinin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
Benzer haberler
Featured
Uçakta dizüstü bilgisayar yangını: Yaralanan yolcular oldu
FIFA Dünya Kupası finaline ceza yağdırdı
İngiltere'de bir ilke imza atıldı: Kanser tedavisi gören dev piton sağlığına kavuştu
Çinli insansı robot 100 metreyi Usain Bolt'tan daha hızlı koştu
Uzun yolculuklarda hareketsizlik "pıhtı" riskini artırıyor
Mehmet Akif Caddesi'ni (Dereboyu) kullanacak sürücülerin dikkatine!
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Jackson Hole Sempozyumu ve ABD'deki büyüme ile istihdam verilerine çevrildi
İngiltere'de polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada çok sayıda kişi öldü
Güney Kıbrıs’ta güneş enerji sistemindeki arıza elektrik kesintisine neden oldu


