Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu sezonu kapattı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu dün akşam verdiği konserle sezonu kapattı.
Lefkoşa Belediye Orkestrası’ndan (LBO) yapılan açıklamaya göre, LBO Çocuk Korosu’nun Sezon Final Konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde yer aldı.
Hare Yakula ve Müge Görgül yönetimindeki koro üyesi çocuklar, gece boyunca heyecanla ve keyifle söyledikleri şarkılarla müzikseverlere hem eğlenceli anlar yaşattılar, hem de başarıları yorumlarıyla ailelerini duygulandırdılar.
Eylül 2013’te çalışmalarına başlayan LBO Çocuk Korosu, sezon final konserinde 18 şarkı seslendirdi. Piyanoda Ercüment Şeker ve eski LBO Çocuk Korosu koristlerinden Baran Sakar’ın da kahonu ile yer aldığı konserde çocuklar solist olarak da şarkılar seslendirdi.
LBO Çocuk Korosu koristlerine, gece sonunda Hare Yakula, Müge Görgül ve Ercüment Şeker tarafından katılım belgesi ve plaket verildi.
Koronun yeni dönem çalışmaları eylülde başlayacak.
(TAK) Benzer haberler
Featured
İncirli, gençlerle bir araya geldi "Üretimin her türlüsüne destek olacağız"
Üstel’den yeni beş yıl mesajı
Taçoy “Özerk sanayi bölgeleri ile üretimde reform yaşanacaktır”
Çağıner Vakfı’ndan eğitim bursu
Güney'in eylül enflasyonu yüzde 5,2
İlkan Varol, Ombudsman raporunu Erhürman’a sundu
Petrol-İş ile hissedarlar uzlaştı, bayilere akaryakıt verilmeye başlandı
Polisten beş ilçede asayiş ve trafik denetimi
Güney'de yeni doğan bebeğe Lejyoner tanısı.. Hastalığa neden olan bakteri klinikteki suda tespit edildi



