LAGSL'den "Geçmişten Günümüze Mezunlar Sergisi ve Konseri"

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Anadolu Güzel sanatlar Lisesi, “Geçmişten Günümüze Mezunlar Sergisi” ve “Geçmişten Günümüze Mezunlar Konseri” etkinlikleri düzenliyor.
Sergi küratörlüğünü okulun emekli öğretmen ressam Ruzen Atakan üstlendi. Konserde ise mezun sanatçılar Nihat Ağdaç ile Esra Poyrazoğlu Alpan (keman & piyano resitali) ve öğretmen Fatoş Özçelik yönetimindeki "Mezunlar Çoksesli Korosu" sahne alacak.
Yapılan açıklamada Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nin “sanatın toplumu iyileştiren, dönüştüren, umut veren evrensel gücüne inandığı” ve “okulun sanatsal değeri topluma kazandıran misyonuyla bir ilke imza atmanın gururunu yaşadığı” belirtildi.
Mezunlar sergisinin 8 Mayıs 2025 perşembe günü saat 19.00'da Bellapais Manastırı'nda gerçekleşecek. Mezunlar konseri de aynı gün yine Bellapais Manastırı’nda saat 20.30'da başlayacak.
Benzer haberler
Featured
Çocukların dijital güvenliği için yeni iş birlikleri ve projeler hayata geçiriliyor
Çipras “Kıbrıs’ın, egemenlik haklarını savunabilmesi için desteklenmesi şart”
Sıcak hava ve sıvı kaybı romatizma şikayetlerini şiddetlendirebiliyor
Rahvancıoğlu “Halkın gündemi geçim, rejim partilerinin ise seçim”
Avrupa Müzik Günü açık hava konseriyle kutlanacak
Vietnam'da kesilmek üzere çalınan yüzlerce kedi kurtarıldı
Kazakistan’dan KŞK’ya ilk mali katkı: 10 bin dolar bağış
Messi, Arjantin galibiyetinde hat-trick yaparak Dünya Kupası gol rekorunu egale etti
Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Master Planı Projesi başlangıç toplantısını gerçekleştirdi


