Lefke'de elektrik kesintisi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıb-Tek, Lefke İstiklal İlkokulu ve civarı, Lefke Kaymakamlığı binası ve Polis civarı, LAÜ Mühendislik Fakültesi ve civarı ile Lefke Sosyal Konutlar ve civarına yarın 5 saat süreyle elektrik verilemeyeceğini kaydetti.
Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamada, yarın orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak bakım onarım çalışması nedeniyle saat 09.00 ile yaklaşık 14.00 saatleri arasında Lefke İstiklal İlkokulu ve civarı, Lefke Kaymakamlığı binası ve Polis civarı, LAÜ Mühendislik Fakültesi ve civarı ile Lefke Sosyal Konutlar ve civarına elektrik verilemeyeceği belirtildi.
Açıklamada, elektrik enerjisinin, çalışmaların seyrine göre belirtilen saatten daha erken veya geç verilebileceğinden, şebekede her an elektrik enerjisi varmış gibi davranılması önemle duyuruldu.
Benzer haberler
Featured
Rusya "Avrupa ülkelerinin Ukrayna müzakere masasında yeri yok"
Polonya'nın Krakov kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı
Ölen yıldızın etrafında ilk kez çift halkalı gezegen enkazı bulundu
BM'den Gazze için acil kış hazırlığı çağrısı
Güvenli sanılan plastik kimyasalı bebeklerin daha küçük doğmasına yol açabilir
ABD, İran'ın nükleer programı hakkında bilgi verenlere 20 milyon dolara kadar ödül vadetti
MotoGP Katar Grand Prix'sinde sprint yarışını Marc Marquez kazandı
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinde
Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimler hükümsüzdür"




