Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Borsa günü yatay seyirle tamamladı Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız” Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Borsa günü yatay seyirle tamamladı Hamide Dağdagezer için acil kan aranıyor! 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı ABD/İsrail-İran Savaşı'nda petrol arzı kaybının 1 milyar varile ulaştığı hesaplanıyor Meteoroloji Dairesi: Sabah saatlerinde yer yer sis bekleniyor Nöbetçi eczaneler (10 Haziran 2026) Erdoğan "Kıbrıs Adası'nda fitne ateşi yakılmak isteniyor. Kimse macera peşinde koşmasın" Üstel "Bölgede yeni gerilimler yaratmaya çalışan herkes bilmelidir ki bunun bedelini çok ağır öder" Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde gün ve saatler yeniden düzenlendi İncirli "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Belçika'da kara para aklama operasyonu: 8 milyon euroya el konuldu Yüksekbaş “Ülkenin yönetimine talibiz” Şenkul “Çarşımızı daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz” Trump'tan İran'a tehdit "Bedelini ödemek zorunda kalacaklar" Çiftçi “İnşallah karşılıklı atacağımız adımlarla, bu iş birliğini, güç birliğini daha da geliştirmiş, pekiştirmiş olacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Latest updates of COVID 19 from (29 June 05-July), 1 death

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Latest updates of COVID 19 from (29 June 05-July), 1 death

The Health Ministry announced 2,251 new positive cases of Coronavirus between the dates of 29th June – 5th July 2022 following 18,869 tests.

The latest update of COVID 19 cases from 29th June – 5th July is as follows:

Weekly tests carried out: 18,869
Weekly positive cases detected: 2,251
Recorded deaths: 1
Total number of tests carried out: 7,080,306
Total amount of positive cases: 100,258
Total number of recoveries or patients discharged: 97,357
Total number of deaths: 239

Benzer haberler

English News
Döviz piyasaları sakin seyrediyor 2025-02-19 19:51:59 Dayanışma Evi’nde “Haklarımız, Geleceğimiz, Hemen Şimdi” başlıklı panel düzenlenecek 2024-12-13 18:02:18 Türkiye'de mayıs ayı enflasyonu açıklandı 2024-06-03 14:28:36 Nöbetçi eczaneler (6 Mayıs 2024) 2024-05-06 13:52:02 Soyguna karışan kişinin tutuklanma yeri kafa karıştırdı 2024-04-05 15:59:14 Ministry of Foreign Affairs: “It is time to review our relations with the EU” 2023-03-20 15:05:27 Turkish researcher's work in UK becomes glimmer of hope in treatment of metabolic diseases 2023-03-17 11:09:56 Cinema movies streaming this week (March 17, 2023) 2023-03-17 11:07:25 Greek Foreign Minister calls on UN chief to intensify efforts for a Cyprus solution 2023-03-17 08:38:11