Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Başbakan Üstel, Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi Merkez Bankası “TC’deki soruşturmalar kapsamında alınan kararların ülkemizdeki bankaların faaliyetleri ile doğrudan bir ilişkisi yok” Başbakan Üstel, Hakan Fidan ile görüştü Kütahya'da yaklaşık 4 bin yıllık pati izleri bulundu Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral istifa etti Evrensel Hasta Hakları Derneği "Hasta hakları yasal güvenceye alınmalı" Sabit hatlardaki fatura ve ödeme bilgileri internetten görüntülenebilecek Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü gerçekleştirildi CTP, spor politikasını yarın kamuoyuyla paylaşacak Güney Kıbrıs, AB’de gelir eşitsizliğinin en yüksek olduğu beşinci ülke Arıklı “Bütçeyi disipline etmeden kalıcı reform yapamayız” Kıbrıslı tarım ve gıda inovasyonu girişimcileri Innovation Demo Day 2026’da sahneye çıkıyor ENI ile Güney Kıbrıs arasında bugün doğal gaz anlaşması imzalanacak DAÜ-SEN “Üniversitenin haklarını savunmaya devam edeceğiz” “Anadolu’nun Renkleri Konseri” cuma günü düzenlenecek Başbakan Üstel, Türkiye Milli Savunma Bakanı Güler ile Ankara’da görüştü Meclis ikinci denemede de toplanamadı, oturum 24 saat sonraya ertelendi KTMMOB’den PHP güvenlik açıkları uyarısı “Güvenlik açığı, veri ihlali anlamına gelmez” Sağlık Bakanlığı'ndan meme kanseri farkındalık etkinliği Öztürkler "Açıklanacak her karara itirazım devam etmekle birlikte, saygı duyacağımı da belirtmek isterim" Başbakan Üstel, Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi Merkez Bankası “TC’deki soruşturmalar kapsamında alınan kararların ülkemizdeki bankaların faaliyetleri ile doğrudan bir ilişkisi yok” Başbakan Üstel, Hakan Fidan ile görüştü Kütahya'da yaklaşık 4 bin yıllık pati izleri bulundu Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral istifa etti Evrensel Hasta Hakları Derneği "Hasta hakları yasal güvenceye alınmalı" Sabit hatlardaki fatura ve ödeme bilgileri internetten görüntülenebilecek Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü gerçekleştirildi CTP, spor politikasını yarın kamuoyuyla paylaşacak Güney Kıbrıs, AB’de gelir eşitsizliğinin en yüksek olduğu beşinci ülke Arıklı “Bütçeyi disipline etmeden kalıcı reform yapamayız” Kıbrıslı tarım ve gıda inovasyonu girişimcileri Innovation Demo Day 2026’da sahneye çıkıyor ENI ile Güney Kıbrıs arasında bugün doğal gaz anlaşması imzalanacak DAÜ-SEN “Üniversitenin haklarını savunmaya devam edeceğiz” “Anadolu’nun Renkleri Konseri” cuma günü düzenlenecek Başbakan Üstel, Türkiye Milli Savunma Bakanı Güler ile Ankara’da görüştü Meclis ikinci denemede de toplanamadı, oturum 24 saat sonraya ertelendi KTMMOB’den PHP güvenlik açıkları uyarısı “Güvenlik açığı, veri ihlali anlamına gelmez” Sağlık Bakanlığı'ndan meme kanseri farkındalık etkinliği Öztürkler "Açıklanacak her karara itirazım devam etmekle birlikte, saygı duyacağımı da belirtmek isterim"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Larnaka sokaklarında “Amerikan filmlerini aratmayan sahneler”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Larnaka sokaklarında “Amerikan filmlerini aratmayan sahneler”
Reklam

Rum polisi, Larnaka sokaklarında araç kovaladı, aracın sürücüsünü durdurabilmek için havaya ateş açtı.

Politis’in “Larnaka sokaklarında Amerikan polisiye filmlerini aratmayan sahneler” yorumuyla aktardığı habere göre dün sabah “Pervolia” (Bahçalar) köyünden çalındığı ihbarı yapılan aracın, sahipleri tarafından Larnaka’da tespit edilmesi üzerine devreye giren polis, süratle ve dikkatsizce kaçan aracı kovalamaya başladı.

“Z Gücü” olarak bilinen motosikletli polislerin peşine düştüğü araç zaman zaman ters yöne de girdi. Bir ara kaldırıma çarparak duran araçtan çıkan kişi yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan şahsı korkutmak ve durdurmak için havaya iki el ateş açan motosikletli polisler kaçan kişiyi bir vatandaşın yardımıyla yakalayabildi.

Yakalanan kişinin yabancı uyruklu olduğu, kovalamaca başlamadan öne yanında bulunan ancak kovalama sırasında araçta olmayan ikinci kişinin de yakalanarak karakolda nezarete alındığı kaydedildi.

Benzer haberler

Featured
Başbakan Üstel, Cevdet Yılmaz ile bir araya geldi 26 Eki 2026 14:27 Merkez Bankası “TC’deki soruşturmalar kapsamında alınan kararların ülkemizdeki bankaların faaliyetleri ile doğrudan bir ilişkisi yok” 26 Eki 2026 14:23 Başbakan Üstel, Hakan Fidan ile görüştü 26 Eki 2026 14:18 Kütahya'da yaklaşık 4 bin yıllık pati izleri bulundu 26 Eki 2026 14:12 Türkiye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral istifa etti 26 Eki 2026 14:02 Evrensel Hasta Hakları Derneği "Hasta hakları yasal güvenceye alınmalı" 26 Eki 2026 14:00 Sabit hatlardaki fatura ve ödeme bilgileri internetten görüntülenebilecek 26 Eki 2026 13:17 Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü gerçekleştirildi 26 Eki 2026 13:12 CTP, spor politikasını yarın kamuoyuyla paylaşacak 26 Eki 2026 12:58