Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı" Güney Kıbrıs’ın “Schengen” alanına katılım sürecinde son aşamaya gelindi Dünya Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Kitulu Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’nin konuğu oluyor Bengihan “Merkezi Cezaevi’nde yaşanan sorunlara bir an önce çözüm üretilmeli” Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nın bir bölümü kısmi olarak trafiğe kapatılacak Nöbetçi eczaneler (16 Temmuz 2026) Yeni asgari ücret belli oldu! Başbakan Üstel’den yeni teşvik paketi açıklaması “1 Ağustos’tan itibaren yürürlüğe girecek” Galatasaray ile Mauro Icardi yollarını ayırdı Girne Acapulco Kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı trafiğe kapatılacak! SOLOTÜRK, 20 Temmuz’da gösteri uçuşu yapacak Menelau "Türk tarafından kaynaklanan engeller var" TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı" Güney Kıbrıs’ın “Schengen” alanına katılım sürecinde son aşamaya gelindi Dünya Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Kitulu Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’nin konuğu oluyor Bengihan “Merkezi Cezaevi’nde yaşanan sorunlara bir an önce çözüm üretilmeli” Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nın bir bölümü kısmi olarak trafiğe kapatılacak Nöbetçi eczaneler (16 Temmuz 2026) Yeni asgari ücret belli oldu! Başbakan Üstel’den yeni teşvik paketi açıklaması “1 Ağustos’tan itibaren yürürlüğe girecek” Galatasaray ile Mauro Icardi yollarını ayırdı Girne Acapulco Kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı trafiğe kapatılacak! SOLOTÜRK, 20 Temmuz’da gösteri uçuşu yapacak Menelau "Türk tarafından kaynaklanan engeller var"
Dolar
Euro
Sterlin

“Kuzey Kıbrıs Şampiyon Melekler Köyü” için çalışmalar yoğun şekilde sürüyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

“Kuzey Kıbrıs Şampiyon Melekler Köyü” için çalışmalar yoğun şekilde sürüyor

Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu, “Kuzey Kıbrıs Şampiyon Melekler Köyü” için çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü bildirildi.

Yapılan açıklamada, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası bünyesindeki demircilerin, kaynakçıların, mekanik sıhhi tesisatçıların imalata başlamak için dün bir araya geldiği, iş bölümü yapıldığı, çalışmaların planlandığı belirtildi.

Açıklamada, “Ustalarımız Kuzey Kıbrıs Şampiyon Melekler Köyü için el birliğiyle üretime başlıyor…” denildi.

Benzer haberler

Featured
TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir 2026-07-16 17:32:26 Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" 2026-07-16 17:21:00 KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi 2026-07-16 16:26:25 Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" 2026-07-16 16:21:28 Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” 2026-07-16 15:45:00 Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı 2026-07-16 15:38:11 Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" 2026-07-16 15:31:00 Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor 2026-07-16 15:27:20 Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı" 2026-07-16 15:23:30