Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısını onaylayarak, Genel Kurul’un gündemine sevk etti.
Meclisten verilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün, “Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısını (İvedi)” oyçokluğu ile onaylayarak Genel Kurul’a gönderdi.
Komite toplantısına davetli olarak Maliye Bakanlığı ve Kuzey Kıbrıs Yetkili Muhasipler ve Yetkili Muhasip - Denetçiler Enstitüsü’nden yetkililer katılarak görüşlerini sundu.
UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında toplanan Komite toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Salahi Şahiner, Komite Üyeleri; CTP Milletvekili Devrim Barçın, UBP Milletvekili Hasan Küçük ve UBP Milletvekili Alişan Şan katıldı.
Benzer haberler
Featured
Haftalık kaza bilançosu ağır: 64 kaza, 21 yaralı!
Leman Cankat’ın “Yüzleşme” seramik sergisi Ercan Havalimanı’nda açıldı
GİAD "Sağlık, eğitim, altyapı ve temel hizmetlerde beklenen karşılık alınmıyor"
Köroğlu “Tarım Bakanlığı biyosidal ürünler konusunu önemsizleştirmeye çalışıyor”
Fileleftheros “Çözüm senaryosuna yönelik ihtiyatlı olunması tavsiyesi”
Bahçeler kavşağı ile Boğaz kavşağı arasında yol çalışması yapılacak
Kıbrıslı Türk genç marimba sanatçısı Efe Sağıroğluları Almanya'da birinci oldu
Beyarmudu 27 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında iki festivale ev sahipliği yapacak
Güney'de yeni nesil 112 acil çağrı merkezi devreye giriyor



