Kurban Bayramı'nın 2. günü

Voice Kıbrıs Haber
İslam aleminin iki kutsal bayramından biri olan Kurban Bayramı devam ediyor.
Bayram vesilesiyle aile ziyaretlerinin yanı sıra devlet ve hükümet yetkilileri de bayramlaşma etkinlikleri düzenliyor. Vatandaşlar bayram nedeniyle, hastane, cezaevi ve mezarlık ziyaretlerine devam ediyor.
Polis Genel Müdürlüğü (PGM), alkollü araç kullanılmaması uyarısı yaparken, belediyeler hizmetlerin aralıksız sürdürülebilmesi için çeşitli tedbirler aldı.
Bayram cumartesi gününe kadar devam edecek. Bayram süresince en yüksek hava sıcaklığı, iç kesimlerde 26-29 derece, sahillerde ise 22-25 derece dolaylarında seyredecek.
Veteriner Dairesi, kurban kesimlerinde, halk sağlığının korunması, hayvan refahının sağlanması ve çevre kirliliğinin önlenmesi için hassasiyet gösterilmesini istedi.
Benzer haberler
Featured
Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor?
Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı
İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz”
Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı
Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip”
Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu
Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026)
Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği…


