KTTB, KTÖS VE KTOEÖS Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun kararını değerlendirdi

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB), Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) ile Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) bugün yaptığı toplantıda Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun okullarda maske, test ve aşı hakkında aldığı kararı değerlendirdi.
Konu hakkında TAK muhabirinin sorularını yanıtlayan Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Başkanı Mustafa Baybora, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ile Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nın bu konu özelinde saat 15.00’te bir toplantı yaptığını kaydetti.
Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun okullarda maske, test ve aşılar hakkında aldığı kararı detaylı olarak ele aldıklarını ifade eden Baybora, konu hakkında 12 Eylül Pazartesi yapacakları açıklamada kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.
Benzer haberler
Featured
Tuğrul Enver Töre, Aspendos Opera ve Bale Festivali’nde sahne aldı
Beyaz Saray kendi 'Trump TV' kanalını kurdu
Manisa’da okul önünde silahlı saldırı düzenlendi: Yaralı öğrenciler var
Bitcoin 8 ayın zirvesine yaklaştı
İşçiler havaalanında kabloları kesti, yüzlerce uçuş iptal edildi
Trump ve Pezeşkiyan zirvesi altını nasıl etkileyecek?
Dünya'nın en eski hayvan fosillerinden biri Norveç'te bir koyun çiftliğinde bulundu
Döviz kurlarında son durum (22 Eylül 2026)
En son hava durumu tahminleri (22 Eylül 2026)



