KTGB Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri için başvurular başladı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin (KTGB), 11 Temmuz Basın Günü’nde vereceği “Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri” için başvurular başladı.
KTGB Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, başvurular KTGB Sekreterliği’ne 8 Haziran Pazartesi gününe kadar 09.30-14.30 saatleri arasında yapılabilecek. Yarışmaya 1 Haziran 2025 ile 1 Haziran 2026 tarihleri arasında yayımlanmış eserler kabul edilecek.
Başvurular, eser sahibi tarafından doğrudan yapılabileceği gibi, Gazeteciler Birliği üyeleri tarafından başka üyeler için de öneride bulunularak yapılabilecek.
“Medya Başarı Ödülleri”, medyanın tüm mecralarında çalışan gazetecilere; “Teşvik Ödülleri” de meslekteki çalışma süresi en fazla beş yıl olan sarı basın kartı sahibi gazeteciler ile iletişim fakültesi öğrencileri veya yeni mezunlara verilecek.
Medya Başarı ve Teşvik Ödülleri yanında “Barış Gazeteciliği Özel Ödülü”, “Medyada Hakan Çakmak Kültür Sanat Ödülü” ve “Gazetecilik Mesleğine Katkıda Bulunan Akademik Çalışma Ödülü” de verilecek.
KTGB Yönetim Kurulu kararıyla oluşturulan ödül komitesinde Özgül Gürkut Mutluyakalı, Metin Ersoy, Huri Yontucu, Dilan Çiftçi, Ümral Akpınar, Ali Baturay ve Osman Kurt görev yapacak.
Başvurulacak dallarla ilgili ödül yönetmeliği ve başvuru formuna https://gazetecilerbirligi.com bağlantısından ulaşılabilecek KTGB’nin internet sitesindeki kütüphane/belgeler başlığından erişilebilecek.
Benzer haberler
Featured
Kılıçdaroğlu “KKTC'nin resmi adının Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması lazım”
Kıb-Tek Perşembe günü hurda kablo satışı yapacak
Borsa güne 0,74 düşüşle başladı
Pediatri Kurumu “Çocukların korunması bireysel değil, ortak kamusal sorumluluktur”
Salatadaki gizli tehlike: ABD'de binlerce kişi hastanelik oldu
Kıb-Tek 25 bin led sokak aydınlatma armatürü için sözleşme imzaladı
Piyasalar nefesini tuttu: ABD'den gelecek veri Bitcoin'i nasıl etkileyecek?
Japonya’da taht krizi derinleşiyor: Kadınların imparator olmasına neden izin verilmiyor?
Bakan Çavuş, Laguna Balıkçı Barınağı’nda bölge balıkçılarıyla görüştü



