KSTU davasında Berke Özbek hapse mahkum edildi!

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTÜ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan okulun genel sekreteri ve hissedarlarından S.G’nin asistanı Berke Özbek, hakkındaki karar açıklandı.
Karar duruşması için bugün yeniden Lefkoşa’da Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan sanık Berke Özbek, dört yıl hapse mahkum edildi.
- Cemaller: “Bu tür suçlara müsamaha gösterilmesi mümkün değil”
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Füsun Cemaller, Kıdemli Yargıç Vedia B. Barkın ve Yargıç Gülay Süleymanoğlu Uğur huzurundaki duruşmada kararın açıklanması öncesinde olgular aktarıldı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Füsun Cemaller, bu tür suçların toplumda huzursuzluk yarattığınI belirtti.
Sanığın birçok davadan itham edildiğini kaydeden Cemaller, sanık S.G ile devamlı konu suçları işlediğine değindi.
Bu tür suçlara müsamaha gösterilmesinin mümkün olmadığını kaydeden Cemaller, sahtekarlıkla ilgili suçların son dönemde artış gösterdiğine dikkat çekti.
Benzer haberler
Featured
Dünyanın saatinden artık 1 saniye eksilecek
Polonya'da bomba nedeniyle 3 bin kişi tahliye ediliyor
Bakanlar Kurulu grevi yasakları, Merkezi Cezaevi'ndeki grev askıya alındı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (20 Ekim 2026)
Üstel, Gençlere yönelik 10 maddelik destek paketini açıkladı
Borsa günü yüzde 3,22 değer kazanarak tamamladı
Merkezi Cezaevi'ndeki grev yarın da devam edecek
İncirli “Yeni dönemde eğitimi öğretmenlerle birlikte adım adım iyileştireceğiz”
Kıbrıs Türk Psikiyatri Hekimleri Derneği, çağdaş bir ruh sağlığı yasası için çağrı yaptı




