Korkutelin'de sinir krizi geçiren şahıs komşusunu bıçakla tehdit edip evdeki eşyalara zarar verdi!

Voice Kıbrıs Haber
Korkuteli'nde yaşanan olayda köpek havaldığı için sinir krizi geçiren şahıs komşusunu bıçak ile tehdit edip, çekiçle evdeki eşyalara zarar verdi.
Polisten yapılan açıklamaya göre dün saat 10.00 sıralarında, Korkuteli’nde, daha önceden aralarında yaşanan sorun ve köpeğinin havlaması konusunda kendisini uyardığı gerekçesiyle 38 yaşındaki erkek şahıs komşusu 55 yaşındaki erkek şahsın ikametgahının önüne giderek tasarrufunda bulundurduğu bıçağı gösterdi ve küfür etti.
Akabinde, ikametgahından aldığı pala ve ekmek bıçağını olay yerinde bulunan Polislere gösterip sallamış ve söz konu bıçak ile kendi kendini sol kol iç kısmından yaraladıktan sonra, tasarrufunda bulunan demir çekiç ile komşusunun mutfak kapısına kasten vurup kırarak ikametgah içerisine girmiş ve ikametgah içerisinde bulunan muhtelif mobilya, beyaz eşya ve mutfak eşylarına da tasarrufundaki çekiç ile kasten vurup kırmak suretiyle hasara uğrattı.
38 yaşındaki erkek şahıs suçüstü tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
Birleşmiş Milletler "Batı Şeria'da durum artık açlık krizine dönüşüyor"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (19 Ekim 2026)
Trump "Zelenskiy savaşı bitirmek istemiyor"
Borsa günü yüzde 2,49 değer kaybederek tamamladı
Avusturya’ya giden yolcu uçağı acil iniş yaptı
Kreatin beyni bağırsak iltihabından koruyabilir
Petrol fiyatları keskin yükselişin ardından geriledi
İnternet reklamlarında casus yazılım tehlikesi
Demokrat Parti 6 bağımsız belediye başkan adayına destek belirtti




