Koopbank, iştiraklerinde yarından itibaren ek mesai çalışılmayacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Koop-Sen Başkanı Mehmetali Güröz, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd. (Koopbank) iştiraklerinde yarından itibaren ek mesai çalışılmayacağını açıkladı.
Koop-Sen Başkanı Mehmetali Güröz yönetim kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, Koopbank İştiraklerinden KOOP-SÜT, Zirai Levazım Koop. ve BİNBOĞA Yem Fabrikası çalışanlarının ocak ve şubat ayı maaşları ve bayramlık ödeneklerinin eksik ödendiğini, ayrıca 2025 yılına ait Toplu İş Sözleşmesi gereği ödenmesi gereken sosyal hak ve primlerin de ödenmediğini belirtti.
Güröz, bu nedenle yarından itibaren çalışanların ek mesai çalışmayacaklarını ve bu eksik ödeneklerin çalışanlara ödenene kadar ek mesai çalışamama eyleminin 3 İştirakte de devam edeceğini duyurdu.
Benzer haberler
Featured
İngiltere'de okullarda sıcaklık alarmı: Sınıflarda eğitim durma noktasına geldi
Bugün hava nasıl olacak? (12 Temmuz 2026)
Cumhurbaşkanı Erhürman 11 Temmuz Basın Günü resepsiyona katıldı
İran lideri Hamaney, babasının öldürülmesinin "intikamının" alınacağı sözünü verdi
Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar
ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı
Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak
Kıbrıs Rum yönetimi Kıbrıs sorununda "Risk yaratacak bir sürece girmeyecek"
Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye-KKTC doğal gaz projesine itiraz hazırlığında



