Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026) Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz” Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı YKS ek yerleştirme süreci başladı EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart" AFMER'den kuvvetli yağış ve ani taşkın uyarısı İngiltere Merkez Bankası politika faizini sabit bıraktı Özerdağ “Uyuşturucu, cinsel suçlar, kavga, yaralama, darp, öldürme ve trafik suçlarında artış var” Üstel “Erhürman’ın yasayı Cumhuriyet Meclisi'ne geri göndermesi ciddi bir tutarsızlıktır” Güney Kıbrıs’ın 2027 yılı bütçesi 11,1 milyar euro Alman emlakçının tutuksuz yargılanma talebi reddedildi Erhürman, 23 Eylül’de New York’a gidecek Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehit yarın defnedilecek TC MSB “Kıbrıs’ta hassas dengeleri ve güven ortamını olumsuz etkileyebilecek bir adım" Şimşek, Finansal İstikrar Komitesi’ni topladı “Borsadaki sorun geçici" Altının kilogram fiyatı yükseldi Üstel “Engelli vatandaşlarımız için araç muafiyetinde yeni düzenlemeler yapıldı” Cumhurbaşkanı Erhürman “5+1 toplantısı için gerekli koşullar henüz oluşmadı” Gümrük Çalışanları Sendikası’ndan kan bağışı kampanyası Yılmaz “Kıbrıs Türkü’nün hafızasına ve şehitlerin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz” Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026) Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz” Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı YKS ek yerleştirme süreci başladı EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart" AFMER'den kuvvetli yağış ve ani taşkın uyarısı İngiltere Merkez Bankası politika faizini sabit bıraktı Özerdağ “Uyuşturucu, cinsel suçlar, kavga, yaralama, darp, öldürme ve trafik suçlarında artış var” Üstel “Erhürman’ın yasayı Cumhuriyet Meclisi'ne geri göndermesi ciddi bir tutarsızlıktır” Güney Kıbrıs’ın 2027 yılı bütçesi 11,1 milyar euro Alman emlakçının tutuksuz yargılanma talebi reddedildi Erhürman, 23 Eylül’de New York’a gidecek Kimlik tespiti tamamlanan 15 şehit yarın defnedilecek TC MSB “Kıbrıs’ta hassas dengeleri ve güven ortamını olumsuz etkileyebilecek bir adım" Şimşek, Finansal İstikrar Komitesi’ni topladı “Borsadaki sorun geçici" Altının kilogram fiyatı yükseldi Üstel “Engelli vatandaşlarımız için araç muafiyetinde yeni düzenlemeler yapıldı” Cumhurbaşkanı Erhürman “5+1 toplantısı için gerekli koşullar henüz oluşmadı” Gümrük Çalışanları Sendikası’ndan kan bağışı kampanyası Yılmaz “Kıbrıs Türkü’nün hafızasına ve şehitlerin emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz”
Dolar
Euro
Sterlin

Koop-Sen, Koop-Süt, Zirai Levazım ve Binboğa Yem Kooperatifi’nde süresiz greve gitti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Koop-Sen, Koop-Süt, Zirai Levazım ve Binboğa Yem Kooperatifi’nde süresiz greve gitti
Reklam
Kooperatif Görevlileri Sendikası (Koop-Sen), Koop-Süt, Zirai Levazım Kooperatifi ve Binboğa Yem Kooperatifi’nde süresiz greve gitti. Koop-Sen, bugün sabah Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından çalışanlar Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürlüğü binasına girdi. Müdür ve yönetim kurulu başkanının ofislerine giren eylemciler, müdür ve yönetim kurulu başkanını ofislerinde bulamayınca, Genel Müdürlük binası önüne geri döndü.

Benzer haberler

Featured
Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026) 17 Eyl 2026 21:28 Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz” 17 Eyl 2026 21:10 Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı 17 Eyl 2026 20:54 YKS ek yerleştirme süreci başladı 17 Eyl 2026 20:48 EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart" 17 Eyl 2026 20:44 AFMER'den kuvvetli yağış ve ani taşkın uyarısı 17 Eyl 2026 20:35 İngiltere Merkez Bankası politika faizini sabit bıraktı 17 Eyl 2026 19:57 Özerdağ “Uyuşturucu, cinsel suçlar, kavga, yaralama, darp, öldürme ve trafik suçlarında artış var” 17 Eyl 2026 19:41 Güney Kıbrıs’ın 2027 yılı bütçesi 11,1 milyar euro 17 Eyl 2026 19:23