Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gemi kazası faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! Başbakan Üstel başkanlığında kriz masası toplandı Yılmaz "Arama kurtarma çalışmalarına her türlü desteği sağlıyoruz" Arıklı "Gemi ters dönmüş durumda" Üstel "Can kaybı ve yaralılar var" Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi "Bugün ve yarın plajların kullanılması ve denize girilmesi yasaklandı" Girne açıklarında su alan feribottaki yolcuların tahliyesi sürüyor, kriz masası oluşturuldu Sağlık Bakanlığı "Hem limanda hem de hastanelerde her türlü tedbir alındı" Arıklı “Feribottaki yolcuları ve mürettebatı kurtarma çalışmaları sürüyor" Şenkul "Batan yolcu gemisinde 270 kişi bulunuyor" Girne'de bir yolcu gemisi alabora oldu! Trafik denetimlerinde 325 sürücü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı Lefkoşa’da iki toplumlu yürüyüş düzenlendi : Geçmişten ortak geleceğe… Son 24 saatte en fazla yağış 60 kg olarak kaydedildi Dört ayrı kazada 3 kişi yaralandı, 3 alkollü sürücü tutuklandı Mamülcü “Kıbrıs Türk halkının dünyaya açılan kapıları kapatılamaz” Venezuela, ABD ile petrol anlaşmasının 25 yıl süreli olacağını belirtti Son yıllarda romanlarıyla konuşulan bir gazeteci: Başaran Düzgün Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı Nöbetçi eczaneler (30 Ağustos 2026) Gemi kazası faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! Başbakan Üstel başkanlığında kriz masası toplandı Yılmaz "Arama kurtarma çalışmalarına her türlü desteği sağlıyoruz" Arıklı "Gemi ters dönmüş durumda" Üstel "Can kaybı ve yaralılar var" Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi "Bugün ve yarın plajların kullanılması ve denize girilmesi yasaklandı" Girne açıklarında su alan feribottaki yolcuların tahliyesi sürüyor, kriz masası oluşturuldu Sağlık Bakanlığı "Hem limanda hem de hastanelerde her türlü tedbir alındı" Arıklı “Feribottaki yolcuları ve mürettebatı kurtarma çalışmaları sürüyor" Şenkul "Batan yolcu gemisinde 270 kişi bulunuyor" Girne'de bir yolcu gemisi alabora oldu! Trafik denetimlerinde 325 sürücü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı Lefkoşa’da iki toplumlu yürüyüş düzenlendi : Geçmişten ortak geleceğe… Son 24 saatte en fazla yağış 60 kg olarak kaydedildi Dört ayrı kazada 3 kişi yaralandı, 3 alkollü sürücü tutuklandı Mamülcü “Kıbrıs Türk halkının dünyaya açılan kapıları kapatılamaz” Venezuela, ABD ile petrol anlaşmasının 25 yıl süreli olacağını belirtti Son yıllarda romanlarıyla konuşulan bir gazeteci: Başaran Düzgün Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı Nöbetçi eczaneler (30 Ağustos 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Kocaismail başkanlık görevini devretti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Kocaismail başkanlık görevini devretti
Reklam

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nde (KHYD) 30 yılı aşkın süre başkanlık yapan ve görevi geçtiğimiz günlerde devreden Raziye Kocaismail, “Bu dernek hiçbir zaman siyasi bir dernek olmadı, tüm hükümetlerle çalıştık, iş birliği yaptık, hep kucaklandık, hep takdir edildik. Yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Birçok hedefi ve projeyi hayata geçirdiklerini ancak kolon, prostat, rahim ağzı ve meme kanserlerinin erken belirlenmesi için ücretsiz testlerin yapılacağı ve ülkenin her yerini dolaşacak “Gezici Hastane” projesini tamamlayamadıklarını belirten Kocaismail, yeni yönetimle birlikte bu projenin de takipçisi olacağını ifade etti. Yılda 800’e yakın yeni vaka bildirimi aldıklarını da belirten Kocaismail, bu gezici hastane sayesinde vaka sayılarının da sağlık giderlerinin de düşebileceğini, kanser ilaçlarına verilecek miktarların halk sağlığını korumak için kullanılabileceğini söyledi. Geçen cumartesi günü yapılan genel kurulda Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin onursal ve kurucu başkanı ilan edilen, başkanlık görevini de Ayşe Kanlıada’ya devreden Kocaismail, bugün düzenlediği basın toplantısında 1993 yılından bu yana kanser hastaları için yapılanlara değindi ve kendi dönemindeki son etkinlik olan meme kanseri farkındalık etkinliği hakkında bilgi verdi. Kocaismail’e, basın toplantısında KHYD TULIP üyeleri de eşlik etti.

Benzer haberler

Featured
Gemi kazası faciasında 6 kişi hayatını kaybetti! 30 Ağu 2026 15:50 Başbakan Üstel başkanlığında kriz masası toplandı 30 Ağu 2026 15:37 Yılmaz "Arama kurtarma çalışmalarına her türlü desteği sağlıyoruz" 30 Ağu 2026 15:25 Arıklı "Gemi ters dönmüş durumda" 30 Ağu 2026 15:20 Üstel "Can kaybı ve yaralılar var" 30 Ağu 2026 15:10 Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi "Bugün ve yarın plajların kullanılması ve denize girilmesi yasaklandı" 30 Ağu 2026 15:00 Girne açıklarında su alan feribottaki yolcuların tahliyesi sürüyor, kriz masası oluşturuldu 30 Ağu 2026 14:48 Sağlık Bakanlığı "Hem limanda hem de hastanelerde her türlü tedbir alındı" 30 Ağu 2026 14:12 Arıklı “Feribottaki yolcuları ve mürettebatı kurtarma çalışmaları sürüyor" 30 Ağu 2026 13:43