Klasik Otomobil Festivali

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin geleneksel “Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi”, bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi katkılarıyla Klasik Otomobil Rallisi ile birleştirilerek, “Klasik Otomobil Festivali” adı altında yapılıyor.
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, festival çerçevesinde düzenlenen sergi dün açıldı.
Açık Hava Klasik Otomobil Sergisi süresince çeşitli etkinlikler de yer alacak. Sergi boyunca tavla turnuvası da gerçekleştirilecek. “En Güzel Klasik ” seçiminin yapılacağı ve en çok oy alan ilk üç klasiğe çeşitli ödüller verilecek.
YDÜ 28. Klasik Otomobil Rallisi, bugün saat 10.00’da başladı.
Lefkoşa Dereboyu’ndaki Yakın Doğu Bankası önünden start alacak ralli, Batı bölgesindeki parkurun ardından Yakındoğu Üniversite kampusu içerisindeki YDÜ Araba Müzesi’nde tamamlanacak.
Sonuçlar, yarın saat 19.30’da, YDÜ Araba Müzesi’nde açıklanacak. Ödül töreni ise saat 20.00’da yapılacak.
Kaynak:BRT
Benzer haberler
Featured
TDP "Dinçyürek’i sözlerini geri almaya ve KTTB'den özür dilemeye çağırıyoruz"
“1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu” nedeniyle Lefkoşa’da bazı yollar trafik akışına kapatılacak
Hasipoğlu “Eczacı yanında çalışanlara prim desteği sağlanacak”
Özkızan “Egemenlik ve özne olma iddiası her koşulda korunmalı”
Bahreyn’de sirenler çaldı, halka güvenli alanlara gitme çağrısı yapıldı
Güney Kıbrıs'ta kabine değişikliği senaryosu gündemde
Tuğcu “Bu ülkede liyakatsizlik, yolsuzluk sınırları artık aşıldı”
AB Bilgi Merkezi, "İş Gücü Piyasasında Fırsat Eşitliği Paneli" düzenledi
ABD'deki seçimde yazılım hatası: ABD vatandaşı olmayan yüzlerce kişi oy kullandı


