Klasik Bisikletlerle Güzelyurt Turu ve Kültür Günü etkinliğinin yedincisi gerçekleştiriliyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Klasik Bisikletlerle Güzelyurt Turu ve Kültür Günü etkinliğinin yedincisi yarın gerçekleştiriliyor.
Etkinliğin ana hedefi; Kıbrıs’ın yakın geçmişinde kullanılan Raleigh, Rudge ve Cooper gibi bisikletleri bir araya getirip hem halka bir nostalji yaşatmak hem de bisiklet kullanımını teşvik etmek.
Güzelyurt Kültürel Mirası Yaşatma Derneği tarafından verilen bilgiye göre, Başlangıç noktası Güzelyurt Tren Müzesi olarak belirlenen ve 9.30’da başlayacak tur boyunca şehrin tarihi, kültürel ve sosyal çekim merkezlerinin önünden geçilecek ve katılımcılara rehber tarafından bilgi verilecek.
Tur bitiminde katılımcılar Aziz Mamas Kilisesi’nin avlusunda toplanacak. Klasik bisikleti olmayanlar diğer bisikletleriyle de tura katılabilecek.
Benzer haberler
Featured
İkamet izinsiz 10 kişi tutuklandı, 3 araç trafikten men edildi
Sevgül Uludağ, iki toplumlu etkinlikle anıldı
İncirli “Ortaya koyduğunuz argümanların hiçbirinin doğruluğu ve geçerliliği yoktur”
TEL-SEN Başkanı Üredi “Fibere değil, şeffaflık ve hukuki güvence eksikliğine itiraz ediyoruz”
Thalassaemia Derneği’nden acil kan bağışı çağrısı
Alaniçi İlkokulu’nun eksikleri giderilerek okul daha modern ve işlevsel hale getirildi
İncirli "Acı gündemi istismar ederek kendi ajandanızı Genel Kurul gündeminin içine iliştiriyorsunuz"
“Hayvan Fizyoterapisi Eğitimi İşbirliği Protokolü” imzalandı
Meclis'in gündeminde Filo Jet faciasıyla ilgili iki araştırma önergesi var


