KKTC’den sigara alan kadın Pile’de “özel görevli polisler” tarafından tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber
“Özel görevli” Rum polislerin Beyarmudu sınır kapısından geçen bir kadının aracını durdurup aradıkları, araçta KKTC’den satın alınmış 118 karton elektronik sigara buldukları için kadını tutukladıkları haber verildi.
Alithia, cumartesi günü aracıyla KKTC’den Pile'ye geçen kadının (ismi ya da uyruğu belirtilmedi) bölgedeki "özel görevli" Rum polisleri tarafından durdurulduğunu, yapılan aramada 118 karton sigara bulunduğunu yazdı.
Yurtdışına seyahat etmek için Larnaka Havalimanı’ndan ayrılmayı planladığı belirtilen kadının, polisler tarafından tutuklanarak Larnaka Havalimanı Gümrüğü’ne götürüldüğü, kadına “birkaç bin euroluk ağır para cezası kesildiği” belirtildi. Ceza miktarının da belirtilmediği haberde, kadının para cezasını ödedikten hemen sonra serbest bırakıldığı bilgisi verildi.
Benzer haberler
Featured
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, İTT toplantısı için Bağdat’a gitti
Küresel piyasalar güne risk iştahı artarak başladı
Meksika'da alarm "Beyin yiyen amip" tespit edilmesinin ardından 6 yapay göl kapatıldı
ABD’de seçim öncesi gizemli mektup alarmı
Muhammed Salah, Avrupa futbol tarihine geçti
Altın fiyatları risklere rağmen yükselişe devam ediyor
Elon Musk, Uçan Tesla'yı tanıttı
Döviz kurlarında son durum (16 Ekim 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (16 Ekim 2026)



