KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile KHYD iş birliğiyle meme kanserine dikkat çekildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
KKTC Fenerbahçeliler Derneği ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) iş birliğiyle meme kanserine dikkat çekmek amacıyla KKTC Fenerbahçeliler Derneği lokalinde etkinlik düzenlendi.
KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, etkinlik, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesinde yapıldı.
Gecede, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin, meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla tasarımını yaptığı pembe renk tişörtler ve maskelerin satışı yapıldı.
Gecede ayrıca KHYD Başkanı Kocaismail, KKTC Fenerbahçeliler Derneği başkan ve yöneticilerine duyarlılıklarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.
TAK
Benzer haberler
Featured
Lefkoşa’da "İş Gücü Piyasasında Fırsat Eşitliği" konulu panel düzenlenecek
Trump "İran ile geçici mutabakat sona erdi"
Letimbiotis "GSI projesi enerji güvenliği ile ülkenin jeopolitik konumunun güçlendirilmesi bakımından stratejik öneme sahip"
Ombudsman Varol “Dijital dönüşüm hem fırsat hem risk”
Diyabet Derneği diyabetli çocukların ailelerine yönelik eğitim çalışması başlattı
Doğu Avrupa liderlerinden NATO'ya "Rusya'ya karşı birlik ve caydırıcılık" çağrısı
Miçotakis'ten Ankara'da "ilişkilerin geliştirilmesi" mesajı
Kıbrıslı Rum Enerji Bakanı "Doğal gaz terminali 2030'a kadar bitmezse ciddi enerji sorunu yaşanacak"
Burun çekmek üst solunum yolu enfeksiyonlarını tetikleyebiliyor



