Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
ABD, İran'a yönelik yeni yaptırımlar açıkladı Fed piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı Ayluga Araştırması: Halkın yüzde 90'ı korunmasını destekliyor, kente kazandırılmasını istiyor CTP "İlerleme kaydetmek için önemli bir fırsat penceresi açıldı" 17. Lefkoşa Gençlik Günleri yarın akşam başlıyor Erdoğan "Kıbrıs Türkünün menfaatlerini yok sayan hiçbir girişimin başarıya ulaşması söz konusu olamaz" MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı hayatını kaybetti Dışişleri Bakanlığı “Ada'da iki egemen devlet gerçeği yok sayılarak yürütülecek bir sürecin başarıya ulaşması mümkün değil” Borsa günü yüzde 1,36 değer kaybederek tamamladı Kıbrıslı Türk gençlerden BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e ortak mektup Kaş ve Kumluca’daki yangınlarda boşaltılan 10 ev yandı Muğla'da orman yangını: 600'ün üzerinde kişi ve bir hastane tahliye edildi Ümit İnatçı’nın yeni kitabı “Medeniyet Krizi ve Evrensel Bilinç” yayımlandı Tekin Birinci hayatını kaybetti! Erhürman “Çözüme giden yolda kaldırımları doğru döşemeye başladık” Meteoroloji Dairesi 30 Temmuz – 5 Ağustos tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Gazimağusa’da harup toplama tarihi açıklandı Kıbrıs'ta Araştırma: Şiddetli adet ağrısı okul ve iş yaşamını etkiliyor Erhürman “Bu kez farklı olacak yaklaşımı, 'metodoloji' kelimesinin açıklamalara girmesiyle ete kemiğe büründü" Guterres “Kıbrıs ziyaretim sırasında birçok Kıbrıslıyı dinledim. Verdikleri mesaj netti" ABD, İran'a yönelik yeni yaptırımlar açıkladı Fed piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı Ayluga Araştırması: Halkın yüzde 90'ı korunmasını destekliyor, kente kazandırılmasını istiyor CTP "İlerleme kaydetmek için önemli bir fırsat penceresi açıldı" 17. Lefkoşa Gençlik Günleri yarın akşam başlıyor Erdoğan "Kıbrıs Türkünün menfaatlerini yok sayan hiçbir girişimin başarıya ulaşması söz konusu olamaz" MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı hayatını kaybetti Dışişleri Bakanlığı “Ada'da iki egemen devlet gerçeği yok sayılarak yürütülecek bir sürecin başarıya ulaşması mümkün değil” Borsa günü yüzde 1,36 değer kaybederek tamamladı Kıbrıslı Türk gençlerden BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’e ortak mektup Kaş ve Kumluca’daki yangınlarda boşaltılan 10 ev yandı Muğla'da orman yangını: 600'ün üzerinde kişi ve bir hastane tahliye edildi Ümit İnatçı’nın yeni kitabı “Medeniyet Krizi ve Evrensel Bilinç” yayımlandı Tekin Birinci hayatını kaybetti! Erhürman “Çözüme giden yolda kaldırımları doğru döşemeye başladık” Meteoroloji Dairesi 30 Temmuz – 5 Ağustos tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı Gazimağusa’da harup toplama tarihi açıklandı Kıbrıs'ta Araştırma: Şiddetli adet ağrısı okul ve iş yaşamını etkiliyor Erhürman “Bu kez farklı olacak yaklaşımı, 'metodoloji' kelimesinin açıklamalara girmesiyle ete kemiğe büründü" Guterres “Kıbrıs ziyaretim sırasında birçok Kıbrıslıyı dinledim. Verdikleri mesaj netti"
Dolar
Euro
Sterlin

Kızılay'dan ihtiyaçlı ailelere gıda yardım desteği

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Kızılay'dan ihtiyaçlı ailelere gıda yardım desteği

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı (KKTK), sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağduriyet yaşayan ihtiyaç sahipleri için gıda yardım desteği çalışması başlattı.

Hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların da davet edildiği çalışmayla gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması amaçlanıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı’ndan yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Sezai Sezen, gıda yardım desteği çalışmasına destek çağrısında bulundu.

Sezen’in açıklaması şöyle:

“Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz gıda yardımlarına ek olarak, sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağduriyet yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda desteği için ek tedbir ve çalışma başlattık. Hedefimiz gerçekten mağdur olmuş dar gelirlilere ve kimsesizlere ulaşabilmek, hiç kimseyi kimsesiz bırakmamaktır.

Salgınla mücadele sürecinde edinilen deneyimler ışığında şimdi daha hızlı ve daha etkili bir yardım organizasyonu için hazırlık yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl gıda dağıtımında yaşanan bazı gecikme ve sıkıntıları da göz önünde bulundurarak yerel yönetimlerle ve diğer paydaşlarla iş birliği yapacağız.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi başta olmak üzere çalışmamıza destek olabilecek tüm kişi, kurum ve kuruluşları etkili bir kampanya için birlikte koordine olmaya davet ediyorum. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı olarak iş birliği yapmaya hazırız. Ve diyoruz ki; gelin bu yükü birlikte omuzlayıp yardımları doğru hedeflere ulaştıralım. Unutmayalım ki zaman, güç birliği ve yardımlaşma zamanıdır.”

Voice of the Island/TAK

Benzer haberler

Featured
ABD, İran'a yönelik yeni yaptırımlar açıkladı 2026-07-29 21:59:55 Fed piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı 2026-07-29 21:36:23 Ayluga Araştırması: Halkın yüzde 90'ı korunmasını destekliyor, kente kazandırılmasını istiyor 2026-07-29 21:30:00 CTP "İlerleme kaydetmek için önemli bir fırsat penceresi açıldı" 2026-07-29 21:15:00 17. Lefkoşa Gençlik Günleri yarın akşam başlıyor 2026-07-29 21:11:28 Erdoğan "Kıbrıs Türkünün menfaatlerini yok sayan hiçbir girişimin başarıya ulaşması söz konusu olamaz" 2026-07-29 21:04:00 MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı hayatını kaybetti 2026-07-29 20:33:23 Dışişleri Bakanlığı “Ada'da iki egemen devlet gerçeği yok sayılarak yürütülecek bir sürecin başarıya ulaşması mümkün değil” 2026-07-29 20:26:24 Borsa günü yüzde 1,36 değer kaybederek tamamladı 2026-07-29 20:23:10