Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
ABD Adalet Bakan Vekili Epstein mağdurlarından özür diledi AB, obezite tedavisinde ağızdan kullanılan ilk GLP-1 ilacına onay verdi Akpınar "GAÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesi tamamlanma aşamasına geldi" Grönland'ın güney kıyılarına doğru dev bir buzdağı sürüklenerek ilerliyor Piyasalarda gün sonu... MSB'den Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıs kararına sert tepki Akpınar “Hükümet adına yürütülen tüm projeler, koalisyon hükümetinin ortak icraatlarıdır” CTP Beyarmudu'nda Ahmet Zort'a destek kararı aldı İçişleri Bakanlığı "Üç kişi hakkında sınır dışı işlemi başlatıldı" Küresel piyasalarda artan jeopolitik gerilim, ABD'de yavaşlayan enflasyonun pozitif etkilerini sınırlıyor 28. Naci Talat Halı Saha Futbol Anı Turnuvası tamamlandı TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı" ABD Adalet Bakan Vekili Epstein mağdurlarından özür diledi AB, obezite tedavisinde ağızdan kullanılan ilk GLP-1 ilacına onay verdi Akpınar "GAÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesi tamamlanma aşamasına geldi" Grönland'ın güney kıyılarına doğru dev bir buzdağı sürüklenerek ilerliyor Piyasalarda gün sonu... MSB'den Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıs kararına sert tepki Akpınar “Hükümet adına yürütülen tüm projeler, koalisyon hükümetinin ortak icraatlarıdır” CTP Beyarmudu'nda Ahmet Zort'a destek kararı aldı İçişleri Bakanlığı "Üç kişi hakkında sınır dışı işlemi başlatıldı" Küresel piyasalarda artan jeopolitik gerilim, ABD'de yavaşlayan enflasyonun pozitif etkilerini sınırlıyor 28. Naci Talat Halı Saha Futbol Anı Turnuvası tamamlandı TikTok'a soruşturma açıldı, 24 milyon dolarlık para cezası ödeyebilir Aksakal "KKTC'nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak değiştirilsin" KTÖS ve POED Yönetim Kurulları bir araya geldi Gürcafer "İstikrarlı ekonominin yolu çözümden geçiyor" Bengihan “Asgari ücret artışı bir lütuf değildir. Kaybedilen alım gücünün yerine konmasıdır” Kıb-Tek hurda satış ihalesi tamamlandı Serdaroğlu "Masadan iyi bir rakamla çıktığımıza inanıyorum" Uganda'nın "Ebola'dan arındırılmış ülke" ilan edilmesi için gözlem süreci başlıyor Hasipoğlu "Artış Hayat Pahalılığı oranında yapıldı"
Dolar
Euro
Sterlin

"Kimse yaşanan son gelişmelere bakarak UBP ile ilgili yanlış çıkarımlarda bulunmasın"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

"Kimse yaşanan son gelişmelere bakarak UBP ile ilgili yanlış çıkarımlarda bulunmasın"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, 22’nci Olağan Kurultayın 30 Ekim Cumartesi saat 09.00’da Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda başlayıp 31 Ekim Pazar saat 18.00’de sona ereceğini duyurdu.

Başkanlık seçimleri için oylamanın başlayacağı ve biteceği saatler cumartesi günü için 13.00-21.00 pazar günü için ise 09.00-18.00 arası olarak açıklandı.

Hasipoğlu, “Büyük bir kitle partisi olan UBP’nin zaman zaman sorunlar yaşasa da her zaman bu sorunların altından sağduyu ile kalktığını ve halka iktidar olarak hizmete devam ettiğini” belirtti.

Hafta sonu gerçekleştirilecek 22’nci Olağan Kurultay’ın en demokratik bir şekilde sonuçlanacağını kaydeden Hasipoğlu, kazanan aday etrafında birleşilerek tek başına iktidar yürüyüşüne devam edileceğini ifade etti.

UBP Genel Sekreteri Hasipoğlu bugün 22’nci Olağan Kurultay gündemi ve son gelişmelerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“UBP, KKTC’nin kurulmasında, gelişmesinde ve kalkınmasında, anavatan Türkiye ile birlikte yakın çalışma ilkesi ile bu ülkenin ve Kıbrıs'taki milli davamızın başarılı bir şekilde sürdürülmesinin önemli siyasi bir partisidir.

Ulusal Birlik Partisi Genel Merkezi olarak önümüzdeki Cumartesi –Pazar günü gerçekleştireceğimiz 22’nci Olağan Kurultayımızla ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamlamış durumdayız.

Kimse yaşanan son gelişmelere bakarak UBP ile ilgili yanlış çıkarımlarda bulunmasın. UBP büyük bir kitle partisidir. Partimiz zaman zaman sorunlar yaşasa da her zaman bu sorunların altından sağduyu ile kalkmış ve halka iktidar olarak hizmete devam etmiştir. Yine öyle olacaktır. Üyemizin seçtiği genel başkan ve parti meclisi üyelerimizle güçlü bir biçimde yolumuza devam edeceğiz.

Cumartesi- Pazar günleri gerçekleştirilecek 22’nci Olağan Kurultayımız en demokratik bir şekilde sonuçlanacak ve kazanan aday etrafında birleşilerek tek başına iktidar yürüyüşüne devam edilecektir.”

Voice Kıbrıs Haber/TAK

Benzer haberler

Featured
ABD Adalet Bakan Vekili Epstein mağdurlarından özür diledi 2026-07-16 21:15:22 AB, obezite tedavisinde ağızdan kullanılan ilk GLP-1 ilacına onay verdi 2026-07-16 21:06:19 Akpınar "GAÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesi tamamlanma aşamasına geldi" 2026-07-16 20:53:11 Grönland'ın güney kıyılarına doğru dev bir buzdağı sürüklenerek ilerliyor 2026-07-16 19:52:25 Piyasalarda gün sonu... 2026-07-16 19:31:06 MSB'den Avrupa Parlamentosu'nun Kıbrıs kararına sert tepki 2026-07-16 19:22:52 Akpınar “Hükümet adına yürütülen tüm projeler, koalisyon hükümetinin ortak icraatlarıdır” 2026-07-16 19:13:00 CTP Beyarmudu'nda Ahmet Zort'a destek kararı aldı 2026-07-16 19:04:00 İçişleri Bakanlığı "Üç kişi hakkında sınır dışı işlemi başlatıldı" 2026-07-16 18:58:41