Kıbrıslı iki genç dün son yolculuklarına uğurlandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yunanistan’daki tren kazasında hayatını kaybeden iki Kıbrıslı gencin dün defnedilmesi haberi Rum basınında bugün geniş yer aldı.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, tren kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Kiprianos Papayoannu’nun dün sabah Avgoru’daki kilisede düzenlenen ayinin ardından defnedildiğini yazdı. Habere göre, ayin, papaz olan Papayoannu’nun babası tarafından yönetildi.
Devlet tarafından karşılanan cenaze törenine Kıbrıslı Rum Lider Nikos Hristodulidis, Meclis Başkanı Anna Dimitriu, bakanlar, parti başkanları ve yüzlerce kişi katıldı.
24 yaşındaki Anastasia Adamidu’nun cenaze töreninin ise dün Aşağı Baf’taki Ayion Anargiron Kilisesinde düzenlendiğini yazan gazete, cenaze törenine Nikos Hristodulidis, Hristodulidis’in eşi, Meclis Başkanı Anna Dimitriu, Savunma Bakanı Mihalis Yorgallas, Hükümet Sözcüsü Konstantinos Letimbiotis, DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos, DİPA Başkanı Marios Karoyan, milletvekilleri ve diğer yetkililerin de katıldığını belirtti.
Habere göre Anastasia Adamidu’nun öğretmenlerinin veda konuşması cenaze töreninde duygusal anlara neden oldu.
Benzer haberler
Featured
"Bosna Kasabı" olarak bilinen savaş suçlusu Ratko Mladic öldü
Letymbiotis "Bir devletin yapması gerektiğini yapıyoruz"
ECB tutanaklarında yeni faiz artışı olasılığı vurgulandı
Fiber Optik Ek Protokolü Komitede onaylanarak, Genel Kurul’a sevk edildi
Öztürkler “İki seçimin 6 Aralık’ta yapılmasına yönelik öneri Meclis'e geldi"
Üstel "Kayıpların akıbetini ortaya çıkarmak tarihi sorumluluğumuzdur"
Çin Halk Cumhuriyeti'nden KŞK'ya bağış
YSK ve İlçe Seçim Kurullarının oluşumu açıklandı
Karakum'da ani ölüm: Denizde yüzdüğü sırada hayatını kaybetti!


