Kıbrıs Türk Taksici Dernekleri Federasyonu'ndan eylem kararı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Taksici Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Karalar, 21 Nisan Salı günü, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önünde eylem yapma kararı aldıklarını duyurdu.
Karalar, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce 9 Nisan tarihinde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı'ya 13 Nisan tarihine kadar sektörde yaşanan sorunların çözümü ile ilgili adım atılması ve sektör temsilcileri ile istişare içerisine girilmesi, çalışmalarının başlatılması yönünde talepte bulunduklarını kaydetti.
Gerekli adımların atılmadığı ve sektör temsilcileri ile temas kurulmadığını savununan Karalar, federasyonun dünkü yönetim kurulu toplantısında 21 Nisan’da saat 10.00'da Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önünde eylem kararı aldığını belirtti.
Benzer haberler
Featured
DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026)
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek




