Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü Hristodulidis "Avrupa Birliği Türkiye ile müzakerelerin yeniden başlamasını ele alacak" Kurtulmuş "Türk tarafını yok sayarak Kıbrıs’ta hiçbir çözüm olamaz" Müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti Ercan Havalimanı’nın pisti belirli saatlerde uçuş trafiğine kapatılacak Öztürkler’den Kurtulmuş’a teşekkür “Kararlı duruşu Kıbrıs Türk halkına güven verdi” Üstel “24 Ekim’de ülkeye bir demokrasi şöleni yaşatacağız” Polis okulunda hizmet içi eğitimlere devam ediliyor Kolozali “K-PET’teki süresiz grev uzlaşıya varılıncaya kadar sürecek” Atan “Emekçinin alın teri, hakkı ve geleceği sözle değil, yasal güvenceyle korunmalı” Nöbetçi eczaneler (16 Ekim 2026) Ses kayıtlarına göre gemide, jeneratör, dümen ve egzoz yalıtım arızaları vardı Cumhurbaşkanlığı Cüce Fil Çocuk ve Gençlik Yayınları kitap başvuruları başladı Yağmurlu hava hafta sonu da etkisini gösterecek İyi yaşam koşullarına rağmen görülen mutsuzluk psikolojik sorunlara işaret edebilir Gürkut “Emekçiler güvencesizliğe terk edilemez” East Cyprus Music Meetings, Larnaka ve Mağusa’da müzik profesyonellerini buluşturacak Ertuğruloğlu’nu, Bağdat’ta Iraklı yetkililer karşıladı Yakınlarını kaybeden aileler Girne Mahkemesi önünden seslendi “Müebbet istiyoruz” İncirli "Halkla birlikte yeni bir döneme başlayacağız.” Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü Hristodulidis "Avrupa Birliği Türkiye ile müzakerelerin yeniden başlamasını ele alacak" Kurtulmuş "Türk tarafını yok sayarak Kıbrıs’ta hiçbir çözüm olamaz" Müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti Ercan Havalimanı’nın pisti belirli saatlerde uçuş trafiğine kapatılacak Öztürkler’den Kurtulmuş’a teşekkür “Kararlı duruşu Kıbrıs Türk halkına güven verdi” Üstel “24 Ekim’de ülkeye bir demokrasi şöleni yaşatacağız” Polis okulunda hizmet içi eğitimlere devam ediliyor Kolozali “K-PET’teki süresiz grev uzlaşıya varılıncaya kadar sürecek” Atan “Emekçinin alın teri, hakkı ve geleceği sözle değil, yasal güvenceyle korunmalı” Nöbetçi eczaneler (16 Ekim 2026) Ses kayıtlarına göre gemide, jeneratör, dümen ve egzoz yalıtım arızaları vardı Cumhurbaşkanlığı Cüce Fil Çocuk ve Gençlik Yayınları kitap başvuruları başladı Yağmurlu hava hafta sonu da etkisini gösterecek İyi yaşam koşullarına rağmen görülen mutsuzluk psikolojik sorunlara işaret edebilir Gürkut “Emekçiler güvencesizliğe terk edilemez” East Cyprus Music Meetings, Larnaka ve Mağusa’da müzik profesyonellerini buluşturacak Ertuğruloğlu’nu, Bağdat’ta Iraklı yetkililer karşıladı Yakınlarını kaybeden aileler Girne Mahkemesi önünden seslendi “Müebbet istiyoruz” İncirli "Halkla birlikte yeni bir döneme başlayacağız.”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Kıbrıs Türk Anne ve Çocuk Sağlığı Derneği’nden Çocuk Esirgeme Kurumu’na destek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Kıbrıs Türk Anne ve Çocuk Sağlığı Derneği’nden Çocuk Esirgeme Kurumu’na destek
Reklam

Kıbrıs Türk Anne ve Çocuk Sağlığı Derneği Başkanı Mine Bahçeci, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu yararına düzenledikleri etkinliğin gelirini Kurum Müdürü Ali Birsen’e teslim etti.

Dernek Başkanı Mine Bahçeci yaptığı açıklamada, toplumun en değerli parçası olan çocuklara yönelik çalışmaların her zaman destekçisi olduklarını belirterek, dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Öte yandan, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Ali Birsen de özellikle bağımlılıkla ilgili eğitimlere ihtiyaç duyulduğunu kaydederek, kurum bünyesindeki çocukların annelerine yönelik farkındalık ve eğitim çalışmalarına ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Birsen, ayrıca katkı sağlayan tüm gönüllülere ve destekçilere de teşekkür etti.

Benzer haberler

Featured
Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü 16 Eki 2026 20:31 Hristodulidis "Avrupa Birliği Türkiye ile müzakerelerin yeniden başlamasını ele alacak" 16 Eki 2026 19:55 Kurtulmuş "Türk tarafını yok sayarak Kıbrıs’ta hiçbir çözüm olamaz" 16 Eki 2026 19:44 Müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti 16 Eki 2026 19:37 Ercan Havalimanı’nın pisti belirli saatlerde uçuş trafiğine kapatılacak 16 Eki 2026 19:32 Öztürkler’den Kurtulmuş’a teşekkür “Kararlı duruşu Kıbrıs Türk halkına güven verdi” 16 Eki 2026 19:27 Üstel “24 Ekim’de ülkeye bir demokrasi şöleni yaşatacağız” 16 Eki 2026 18:30 Polis okulunda hizmet içi eğitimlere devam ediliyor 16 Eki 2026 18:26 Kolozali “K-PET’teki süresiz grev uzlaşıya varılıncaya kadar sürecek” 16 Eki 2026 18:18