Kıbrıs Rum polisi olası terör eylemlerine karşı alarmda

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Rum basınında yer alan bir haberde Ramazan ayının sona ermesiyle, aralarında Güney Kıbrıs’ın da bulunduğu Avrupa ülkeleri ve diğer Batı ülkelerinin bazı tedbirler almasına neden olduğu kaydedildi.
Fileleftheros gazetesi “Ramazan’ın Bitmesiyle Teyakkuz Önlemleri” başlıklı haberinde, Kıbrıs Rum polisinin yetkili biriminin, Ramazan ayının bitmesiyle tüm polis müdürlükleri ve birimlerine tedbirli olmaları konusunda mesaj gönderdiğini yazdı.
Bu iç yazışmanın cumartesi geç saatlerde gönderildiğini yazan gazete, yazışmada “İslam Devrimi Muhafızları” tarafından olası terör eylemlerinde bulunulabileceği bilgisi bulunduğunu, bu sebeple tedbirli olunması gerektiğinin ifade edildiğini iletti.
Söz konusu mesajda, aralarında Güney Kıbrıs’ın da bulunduğu çeşitli ülkeler açısından risk bulunduğunun belirtildiğini kaydeden gazete, mesajda polisin dikkatini yöneltmesi gereken belirli noktalara ve tesislere atıfta dikkat çekildiğini ifade etti.
Haberde, bu gibi durumlarda her zaman olduğu gibi, İsrail ve Batı hedefleriyle ilgili tavsiyelerde bulunulduğu da kaydedildi.
Benzer haberler
Featured
Orta Doğu’daki tanker saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti
Denktaş “Adaya kimlikle giriş uygulaması yeniden ele alınmalı”
BESDER 2. Uluslararası Türk Müziği Çalıştayı ve Koro Günleri başlıyor
Mekke Anlaşması TBMM’de kabul edildi
Beyköy’de topçu atışları yapılacak
Borsalarda büyük düşüş
Batman'in motosikleti açık artırmaya çıkarılıyor
Altında yüzde 5'lik ralli sonrası düşüş geldi
Fransa'da son yılların en büyük gösterisi: Yüz binlerce kişi sokaklara döküldü




