Kıbrıs Rum bandıralı 19 gemi güvene alındı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Rum Denizcilik Müsteşarlığı, Kıbrıs Rum bandıralı 19 geminin Basra Körfezi ve Umman Körfezi’nde mahsur kaldıklarını ancak emniyette olduklarını açıkladı.
Haravgi ve diğer gazeteler, Kıbrıs Rum Denizcilik Müsteşarlığı’ndan yapılan açıklamada, Kıbrıs Rum bandıralı 19 geminin Basra ve Umman Körfezlerine mahsur kaldıklarının belirtildiğini yazdılar.
Habere göre açıklamada, gemilere yönelik herhangi bir saldırı olmadığı, bu yönde bir bilgi alınmadığı belirtilirken, bölgede mahsur kalan yolcu gemilerinin (cruise) ise şirketler tarafından yönlendirildiği, özel şirketlerin bu gemilerdeki yolcu ve mürettebatın bölgeden tahliyesi için çalışma yürüttükleri ve hali hazırda Kıbrıslı bir denizcinin tahliyesinin sağlandığı ifade edildi.
Benzer haberler
Featured
Döviz kurlarında son durum (16 Eylül 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (16 Eylül 2026)
6 tonluk kaçak et olayında yeni gelişme!
Trump "Yapay zeka alarmları sahtekarlık"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Eylül 2026)
BM "KDC'deki Ebola salgını ölümcül ve devasa olmaya devam ediyor"
Silivri açıklarındaki arama kurtarma çalışmalarında birinci kaptanın cansız bedenine ulaşıldı
Medya Etik Kurulu "Şiddeti yeniden üretmeyen bir medya dili mümkün"
Türkiye, Ay görevi için uzay aracının üretimini tamamladı


