Kıbrıs Oda Orkestrası sonbahar konseri ile geri dönüyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
İki toplumlu Kıbrıs Oda Orkestrası üyeleri, orkestranın büyük başarı yakalayan ilkbahar konserinin ardından, bu kez de sonbahar konseri ile sahnelere dönmeye hazırlanıyor.
Orkestranın artistik direktörlerinden Nihat Ağdaç ve Natali Neofitu yirmi üç Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum profesyonel müzisyen ile birlikte, 22 Ekim Pazartesi günü saat 20:30’da, iki toplumlu Kıbrıs Oda Orkestrası’nın damgasını vuracağı yeni bir konserle Lefkoşa’daki Pallas Tiyatrosu’na dönmeye hazırlanıyor.
Konserde, J.S Bach Brandenburg Konçertosu No. 3, Sol Majör, T. Albioni: İki Obua için Konçerto, Fa Majör ve W. A. Mozart: Senfoni No.12 Sol Majör gibi önemli klasik eserler icra edilecek ve etkinliğin obua solistleri Natali Neofitu ve Krinio Troullou olacak.
Pallas Tiyatrosu’ndan temin edilebilecek olan konser biletlerinin ücreti 10 euro olup, rezervasyonlar 97-804219, 05338603715 ve 22410181 (Pallas Tiyatrosu) numaralı telefonlardan yapılabilecek.
Daha fazla bilgi için Kıbrıs Oda Orkestrası’nın resmi internet sayfasını (www.cychamber.com) ve orkestranın sosyal medya hesabını (www.facebook.com/Cyprus-Chamber-Orchestra) ziyaret edebilirsiniz.
Benzer haberler
Featured
Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir"
Brezilya'da "bungee jumping" faciası: Halatı bağlamayı unutup 40 metreden attılar
New York'tan çocuklara yapay zeka yasağı: İhlal başına 25 bin dolar ceza
İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor
Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026)
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!


