"Keşke hiç karışmasaydım"

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiadis Politis gazetesine geniş ölçekli bir röportaj verdi. Gazetenin bugünkü sayısında kamuoyunda “altın pasaport” olarak da bilinen yatırım karşılığı vatandaşlık uygulaması ve eski avukatlık bürosu aracılığıyla şahsının ve ailesinin yolsuzluğa karışmakla suçlanması konusu işlendi.
Gazete söyleşinin Kıbrıs sorunu, hidrokarbonlar ve savunma olanaklarının konu alındığı ikinci kısmını ise yarınki sayısında yayınlayacak.
“Pasaportlara Keşke Hiç ‘Karışmasaydım’” başlığıyla manşetten verilen bugünkü bölümde Anastasiadis, muhalefetin, iktidarı süresi içerisinde Güney Kıbrıs’ta yolsuzluğun patladığı suçlamalarını reddetmekle birlikte yatırım karşılığı vatandaşlık uygulamasında ihlal ve yasadışılıklar olduğunu itiraf etti.
Eski avukatlık bürosunun ilgili kurumlarca araştırıldığını ve hakkında olumsuz herhangi bir şey bulunmadığını belirten Anastasiadis şahsının ve ailesinin hedef alınacağını bilse, onları zor durumda bırakmaktan kaçacağını da sözlerine ekledi.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


