Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Gazimağusa Belediyesi, Turizm Startejik Planı’nı açıkladı İstatistik Kurumu Temmuz ayı hayat pahalılığı oranını belirledi Ayşe Öztabay "Bu ülkenin kadınına, çocuğuna ve doğasına sosyal adaletle sahip çıkacağız" Fuego Yanardağı'nın faaliyete geçtiği Guatemala'da tahliye emirleri verildi Temmuz ayı hayat pahalılığı oranı açıklandı! Feza Aygın Sanıvar'ın "Babamın Oltası" sergisi Ercan Havalimanı'nda açıldı Güney Kore'nin başkenti Seul'de ilk kez "en yüksek seviye" sıcaklık uyarısı yapıldı KTAMS, yarın Vakıflar Bankası önünde basın açıklaması yapacak Güney Kıbrıs, Lübnan’a 200 bin euro insani yardım gönderdi Tel-Sen'den Cebelitarık'ı geçen ilk Kıbrıslı yüzücü İlker’e plaket Yiğiter'den hükümete çağrı “Ev İçi Şiddet Yasası'nı bir an önce geçirin” Güney Kıbrıs'a şap hastalığı kontrol altında Cumhurbaşkanı Erhürman “Şiddetten arınmak için bütünsel politikaları konuşmamız gerekiyor” Birtan “Hayati tehlikesi sürüyor; kritik süreç devam ediyor” Kanada'nın British Columbia eyaletinde orman yangınları nedeniyle 5 binden fazla kişi tahliye edildi Güvenli internet eğitimleri ebeveynlere yönelik olarak BRT ve Telsim YouTube kanalında başladı Güney'deki belediyeler 3 saatlik uyarı grevi yaptı Denetimlerde tespit edilen ikamet izinsiz şahıslar tutuklandı! Güney Kıbrıs polisi yaka kameraları uygulamasına hazırlanıyor Mehmetçik-Çayırova ana yolunda trafik kazası: 23 yaşındaki genç yaralandı! Gazimağusa Belediyesi, Turizm Startejik Planı’nı açıkladı İstatistik Kurumu Temmuz ayı hayat pahalılığı oranını belirledi Ayşe Öztabay "Bu ülkenin kadınına, çocuğuna ve doğasına sosyal adaletle sahip çıkacağız" Fuego Yanardağı'nın faaliyete geçtiği Guatemala'da tahliye emirleri verildi Temmuz ayı hayat pahalılığı oranı açıklandı! Feza Aygın Sanıvar'ın "Babamın Oltası" sergisi Ercan Havalimanı'nda açıldı Güney Kore'nin başkenti Seul'de ilk kez "en yüksek seviye" sıcaklık uyarısı yapıldı KTAMS, yarın Vakıflar Bankası önünde basın açıklaması yapacak Güney Kıbrıs, Lübnan’a 200 bin euro insani yardım gönderdi Tel-Sen'den Cebelitarık'ı geçen ilk Kıbrıslı yüzücü İlker’e plaket Yiğiter'den hükümete çağrı “Ev İçi Şiddet Yasası'nı bir an önce geçirin” Güney Kıbrıs'a şap hastalığı kontrol altında Cumhurbaşkanı Erhürman “Şiddetten arınmak için bütünsel politikaları konuşmamız gerekiyor” Birtan “Hayati tehlikesi sürüyor; kritik süreç devam ediyor” Kanada'nın British Columbia eyaletinde orman yangınları nedeniyle 5 binden fazla kişi tahliye edildi Güvenli internet eğitimleri ebeveynlere yönelik olarak BRT ve Telsim YouTube kanalında başladı Güney'deki belediyeler 3 saatlik uyarı grevi yaptı Denetimlerde tespit edilen ikamet izinsiz şahıslar tutuklandı! Güney Kıbrıs polisi yaka kameraları uygulamasına hazırlanıyor Mehmetçik-Çayırova ana yolunda trafik kazası: 23 yaşındaki genç yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan, “Aklımdasın” Bağış Kampanyası

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan, “Aklımdasın” Bağış Kampanyası

Faaliyetlerini kurum, kuruluş ve bireylerden gelen bağışlarla gerçekleştiren bir hayır kurumu olan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, halka “Aklımdasın” bağış kampanyası ile “Hayat kurtarmak için el birliğiyle mücadele edelim, bu çocuklar hepimizin!” çağrısında bulundu.

Kemal Saraçoğlu Vakfı, kanser yolculuğundaki çocuk ve ailelerine tedavi, ilaç, gıda yardımı, maddi destek, eğitim, psikolojik danışmanlık gibi birçok hizmet vermektedir.

Tüm bu faaliyetlerini halktan gelen bağışlarla sürdüren Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Vakıf Koordinatörü Servet Özeralp, “Son dönemde artan kanser teşhisleri, ekonomik zorluklar ve bağışların azalması, bizim için büyük bir mücadeleye dönüştü. Amacımız, kanser hastalarının ve ailelerinin yanında olmak, onlara umut ve destek sağlamak. Ancak, mevcut koşullar altında bu hedeflerimize ulaşmakta ciddi zorluklar yaşıyoruz.” diyerek “Değerli vatandaşlarımızdan, birlikte bu zorluğu aşmak için desteklerini bekliyoruz. Her bir bağış, bir hayatı kurtarma, bir umudu yeşertme fırsatı sunuyor. İster küçük ister büyük, her katkı değerlidir. Bizlere katılmak ve bu önemli mücadelede yer almak için halkımız bağışlarını banka hesap numaralarından, websitemiz aracılığı ile online olarak yada vakıf binamızı ziyaret ederek gerçekleştirebilirler” çağrısında bulundu.

Benzer haberler

Featured
Gazimağusa Belediyesi, Turizm Startejik Planı’nı açıkladı 4 Ağu 2026 15:50 İstatistik Kurumu Temmuz ayı hayat pahalılığı oranını belirledi 4 Ağu 2026 15:39 Ayşe Öztabay "Bu ülkenin kadınına, çocuğuna ve doğasına sosyal adaletle sahip çıkacağız" 4 Ağu 2026 15:34 Fuego Yanardağı'nın faaliyete geçtiği Guatemala'da tahliye emirleri verildi 4 Ağu 2026 14:50 Temmuz ayı hayat pahalılığı oranı açıklandı! 4 Ağu 2026 14:47 Feza Aygın Sanıvar'ın "Babamın Oltası" sergisi Ercan Havalimanı'nda açıldı 4 Ağu 2026 14:43 Güney Kore'nin başkenti Seul'de ilk kez "en yüksek seviye" sıcaklık uyarısı yapıldı 4 Ağu 2026 14:39 KTAMS, yarın Vakıflar Bankası önünde basın açıklaması yapacak 4 Ağu 2026 14:36 Güney Kıbrıs, Lübnan’a 200 bin euro insani yardım gönderdi 4 Ağu 2026 14:33