Kemal Saraçoğlu Vakfı’na çocuk kitabı bağışı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Seda Selçuk Tanova’nın kaleme aldığı “Tan ve Cabani” adlı çocuk kitabının ikincisi “Tan ve Cabani Okulda”, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına satışa sunuldu.
Sponsorluğunu Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin üstlendiği kitabın tasarım ve illüstrasyonları Mariya Goltseva tarafından yapılmıştır. Aynı zamanda Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti’nde de gönüllü olarak görev alan kitabın yazarı Seda S. Tanova, çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici içeriği, karakterleri ve zengin görsel içeriği ile dikkat çeken Tan ve Cabani Okulda isimli kitabı, Kıbrıs Vakıflar İdaresi desteğiyle satışa sunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
Tanova, hem kendi çocuklarına güzel bir hatıra bırakmanın hem de gelirinin vakfa bağışlanarak başka çocukların da hayatına dokunma hedefinin gerçekleştirmesine, büyük bir sosyal sorumluluk örneği göstererek katkı koyan Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Dr. İbrahim Benter’i teşekkür plaketiyle onurlandırdı.
İbrahim Benter böylesi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine katkı koymanın kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, ülkemizde çocuk kitabı yazarlarının ve böylesi özveriyle çalışan kurumların desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
Tanesi 20TL’den satışa sunulan “Tan ve Cabani” ve “Tan ve Cabani Okulda” kitapları, Lefkoşa Mahkemeler karşısında yer alan Kemal Saraçoğlu Vakfı binasından temin edilebileceği gibi, önümüzdeki günlerde tüm kitabevlerinin raflarında da yer alacak.
Benzer haberler
Featured
Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor
Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı
Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor
Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor
Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti!
Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi
Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk"
Akansoy "Bu ülkede hukuku ve adaleti tesis etmek zorundayız"
Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir”


