Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Kazaların çoğu Lefkoşa’da meydana geldi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Kazaların çoğu Lefkoşa’da meydana geldi

KKTC’de 1 haftada 72 trafik kazası meydana gelirken, 24 kişi yaralandı.
Polis Basın Bülteni’ne göre, 4-10 Ekim tarihlerini kapsayan dönem içerisinde meydana gelen trafik kaza sebepleri süratli araç kullanmak, dikkatsiz sürüş yapmak, kavşakta durmamak, yakın takip ve diğer etkenler olarak sıralandı.
Kazalarda toplam hasar miktarı 934 bin 400 TL olurken, Lefkoşa’da 34, Gazimağusa’da 13, Girne’de 16, Güzelyurt’ta 4, İskele’de 5 trafik kazası meydana geldi.
Polis tarafından aynı dönem içerisinde ülke genelinde yapılan trafik kontrollerinde ise, toplam 8 bin 856 araç sürücüsü kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen bin 221 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.
Suçların dağılımı şöyle:
“Sürat(247), Tehlikeli Sürüş (12), Dikkatsiz Sürüş (36), Seyrüsefer Ruhsatsız Araç Kullanmak (1), S/Ehliyetsiz Araç Kullanmak (132), Alkollü Araç Kullanmak (41), Seyir Halinde iken Cep Telofonu ile Konuşmak ( 123 ), Emniyet Kemersiz Araç Kullanmak ( 98 ), Trafik Levha ve İşaretlerine Uymamak ( 168 ), Trafik Işıklarına Uymamak ( 4 ), Muayenesiz Araç Kullanmak ( 51 ), Sigortasız veya Kapsamı Dışında Araç Kullanmak ( 46 ), "A" Yol Kullanma İzinsiz Araç Kullanmak ( 10 ), "B" Özel İşletme İzinsiz Araç Kullanmak ( 3 ), Tonajından Fazla veya Tehlikeli Yük Taşımak ( 4 ), Koruyucu Miğfer Başlıksız Motosikklet Kullanmak ( 4 ), Takside Taksimetre Bulundurmamak veya Yolcu Taşıdığı Sırada Taksimetreyi Çalıştırmamak veya hileli çalıştırmak ( 5 ) ve 236 diğer trafik suçlarından rapor edildi.

TAK

Benzer haberler

Featured
Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" 2026-06-23 22:01:00 DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" 2026-06-23 21:50:00 Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti 2026-06-23 21:41:00 Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! 2026-06-23 21:36:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) 2026-06-23 21:29:00 KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti 2026-06-23 21:21:00 Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi 2026-06-23 21:12:00 TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" 2026-06-23 20:33:00 Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı 2026-06-23 20:24:00