Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TCMB faiz kararını açıklayacak Borak "Karpaz'da yapılacak projeler kontrollü ve planlı olmalı" Glapsides'te çevre temizliği ve farkındalık etkinliği düzenlenecek Nazım Kurumanastırlı için acil kan aranıyor! Hristodulidis "GSI projesi artık hayata geçirilmeye çok yakın “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclis Genel Kurulu’nun gündemine sevk edildi UNFICYP yetkilileri Denya'daki çiftçilerle bir araya geldi Cumhuriyet Meclisi bugün olağanüstü toplanacak Instagram'dan algoritmayı kaldırma planına tepki: Kullanıcılar marka içeriklerine boğulur Akpınar “Deniz güvenliği kalıcı bir devlet politikası haline getirilmeli” Trump'ın uçağında acil durum kaydırağı kriz yarattı Anthropic araştırmacısı: Yapay zekanın tüm insanlığı yok etme ihtimali yüzde 10'dan fazla Kıbrıs Otizm Derneği'nden çocukların eşit eğitim hakkına erişebilmesi için çağrı “80’ler 90’lar Saklı Şarkılar Konseri” ertelendi Üretim durdu: Petrol 100 doların üzerine demir attı Çavuşoğlu “2026-2027 eğitim öğretim yılına hazırız” Dünya ağustosta en sıcak ayı yaşadı Altında sessiz fırtına: Piyasalarda rüzgar her an tersine dönebilir PGM "Güvenli Okul Projesi, bu yılda kararlılıkla sürdürülecektir" Döviz kurlarında son durum (10 Eylül 2026) TCMB faiz kararını açıklayacak Borak "Karpaz'da yapılacak projeler kontrollü ve planlı olmalı" Glapsides'te çevre temizliği ve farkındalık etkinliği düzenlenecek Nazım Kurumanastırlı için acil kan aranıyor! Hristodulidis "GSI projesi artık hayata geçirilmeye çok yakın “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclis Genel Kurulu’nun gündemine sevk edildi UNFICYP yetkilileri Denya'daki çiftçilerle bir araya geldi Cumhuriyet Meclisi bugün olağanüstü toplanacak Instagram'dan algoritmayı kaldırma planına tepki: Kullanıcılar marka içeriklerine boğulur Akpınar “Deniz güvenliği kalıcı bir devlet politikası haline getirilmeli” Trump'ın uçağında acil durum kaydırağı kriz yarattı Anthropic araştırmacısı: Yapay zekanın tüm insanlığı yok etme ihtimali yüzde 10'dan fazla Kıbrıs Otizm Derneği'nden çocukların eşit eğitim hakkına erişebilmesi için çağrı “80’ler 90’lar Saklı Şarkılar Konseri” ertelendi Üretim durdu: Petrol 100 doların üzerine demir attı Çavuşoğlu “2026-2027 eğitim öğretim yılına hazırız” Dünya ağustosta en sıcak ayı yaşadı Altında sessiz fırtına: Piyasalarda rüzgar her an tersine dönebilir PGM "Güvenli Okul Projesi, bu yılda kararlılıkla sürdürülecektir" Döviz kurlarında son durum (10 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Kazakistanlı sanatçılar tarafından hazırlanan karma resim sergisi açılıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Kazakistanlı sanatçılar tarafından hazırlanan karma resim sergisi açılıyor
Reklam

Kazakistanlı sanatçılar tarafından hazırlanan karma resim sergisi cuma günü açılıyor.

Kazakistanlı sanatçılara ait toplam 37 eserden oluşan bir kişisel sergi ile bir karma resim sergisi saat 09.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi (AKKM) sergi salonunda yer alacak. Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Kazakistanlı Sanatçı Almas Nurgozhayev’in Kıbrıs Modern Sanat Müzesi için hazırladığı 15 eserden oluşan kişisel resim sergisi ile Kazakistanlı sanatçılar tarafından hazırlanan 22 eserden oluşan karma resim sergisi İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars tarafından açılacak. (TAK)  

Benzer haberler

Featured
TCMB faiz kararını açıklayacak 10 Eyl 2026 12:56 Borak "Karpaz'da yapılacak projeler kontrollü ve planlı olmalı" 10 Eyl 2026 12:54 Glapsides'te çevre temizliği ve farkındalık etkinliği düzenlenecek 10 Eyl 2026 12:41 Nazım Kurumanastırlı için acil kan aranıyor! 10 Eyl 2026 12:38 Hristodulidis "GSI projesi artık hayata geçirilmeye çok yakın 10 Eyl 2026 12:29 “Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclis Genel Kurulu’nun gündemine sevk edildi 10 Eyl 2026 12:23 UNFICYP yetkilileri Denya'daki çiftçilerle bir araya geldi 10 Eyl 2026 11:48 Cumhuriyet Meclisi bugün olağanüstü toplanacak 10 Eyl 2026 11:26 Instagram'dan algoritmayı kaldırma planına tepki: Kullanıcılar marka içeriklerine boğulur 10 Eyl 2026 11:20