Kayıp genç, ıssız adada bulundu ''Milyonda bir görülecek mucize''

Voice Kıbrıs Haber
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde tek başına sörf yapmaya çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Darcy Deefholts, denizin sekiz mil açığındaki ıssız bir adada sağ olarak bulundu.
Sahil kasabası Wooli yakınlarındaki One Tree Plajı’nda çarşamba öğleden sonra sörf yapmaya giden Darcy’nin eve dönmemesi üzerine ailesi büyük endişe yaşadı. Havanın kararmasıyla birlikte umutlar tükenirken, baba Terry Deefholts sosyal medyada yardım çağrısında bulundu.
Deniz kurtarma ekipleri, Bare Point’ten Pebbly Beach’e kadar uzanan sahil şeridinde gerçekleştirdikleri arama kurtarma çalışmalarına, gece yarısı ara vermek zorunda kaldı. Ancak ertesi sabah, mucizevi bir gelişme yaşandı: Darcy Deefholts, kıyıdan sekiz mil açıkta bulunan North Solitary Adası’nda sağ olarak bulundu.
Bu gelişmeyi “Milyonda bir görülebilecek bir mucize” olarak nitelendiren Baba Terry Deefholts, “Sevinçten ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Nasıl hayatta kaldığını aklım hala almıyor. Her şey çok ani gelişti” ifadelerini kullandı.
Darcy'nin bulunmasından sadece birkaç saat önce, baba Deefholts sosyal medya üzerinden ada çevresine tekne göndermeleri için takipçilerinden yardım istemişti. Kayıp genç, zorlu arama kurtarma çalışmaları sonucunda nihayet North Solitary Adası’nda, yorgun ve yaralı halde bulundu.
Benzer haberler
Dünya
Pentagon’da kimyasal alarm
"Süper El Nino" kapıda: Küresel iklimde sıra dışı dönem başlıyor
AB'nin Göç ve İltica Paktı yarın yürürlüğe giriyor
Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir bölgesindeki helikopter kazasında 22 asker öldü
İran ordusu “ABD'nin her türlü saldırısına karşılık vereceğiz”
Trump, anlaşma olmazsa İran'a yönelik saldırıların "Şiddetli" şekilde süreceğini belirtti
İran “Hürmüz Boğazı, her türlü geminin geçişine kapatıldı”
Sagrada Familia'nın yeni kulesi törenle açıldı: 120 bin kişi izledi
Özgür Özel ekibi Parti Meclisi'nden istifa etti


