Kasırga sonrası Teksas kıyılarına vuran esrarengiz deniz yaratığı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Daily Mail'de yer alan habere göre, geçtiğimiz hafta National Audubon Society'den Preeti Desai Twitter'da bir deniz canlısının fotoğrafını paylaştı ve ne olduğunu tespit edebilmek için yardım istedi. Görünüşe bakılırsa gözleri olmayan yaratığın çok keskin dişleri ve büyük silindir bir vücudu var.
Yaratığı inceleyen biyologların çoğu, yaratığın bir çeşit yılan balığı olduğunu, ancak hangi tür olduğunu çıkaramadıklarını öne sürdü.
En popüler tahminlerden biri uzun dişli yılan balığı oldu. Bu balık, genellikle Meksika Körfezi'ne özgü olup zamanının çoğunu suyun 30-90 metre altında saklanarak geçiriyor. Çok nadir sığ kıyılara yanaştığı da oluyor. Bu balıkların gözü var, ancak o kadar küçük ki Desai bulana kadar çözünmüş olabilir.
Yılan balıklarının iki türünden daha olabileceği tahmini geldi ancak şu an en mantıklısı bu gibi duruyor. Kuyruğun tamamının bulunmaması kesin bir karşılaştırma yapmalarına engel oluyor. Benzer haberler
Dünya
ABD, Dünya Kupası hakeminin ülkeye girişine izin vermedi
Kadim Çin bitkisi, kelliğin çaresi olabilir
Japonya'da görülmemiş ayı alarmı: 94 okulda eğitime ara verildi!
Küba'da şiddetli deprem: Sarsıntı Florida ve Meksika'da da hissedildi
Trump NBA final maçında yuhalandı
Hürmüz'de helikopter düştü, mürettebat kurtarıldı
Sunucunun sorusuna kızan Trump, röportajı yarıda bıraktı
İran'da tüm uçuşlar ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi
Nükleer alarm: Savaş başlıkları depolardan çıkarılıyor


