Kasaplık hayvan satışı yapılacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, tekliflerin en geç 14 Şubat, 2019 Perşembe günü saat 11.00’e kadar Şht. Tğm. Doğuş Uran Çiftliği'ndeki teklif kutusuna atılması gerektiği ve geç gelen tekliflerin dikkate alınmayacağı bildirildi.
Uapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 1. 30 baş inek, 10 baş tosun ve 50 baş körpe kuzu kapalı zarf yöntemi ile canlı ağırlık üzerinden satılacaktır. 2. Teklifler KDV’siz olarak verilecektir. 3. İdare herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda değildir. 4. Ödemeler peşin(Nakit) veya banka teminatlı çekle yapılacaktır. 5. İhaleyi kazananlar en geç 22 Şubat Cuma 2019 tarihine kadar hayvanları almak zorundadır.22 Şubat, 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar hayvanların alınmaması durumunda İhale kararı iptal edilecektir.
Kasaplık satışına sunulan inekler Çömlekçi Çiftliği’nde, tosun ve kuzular ise Şht. Tğm. Doğuş Uran (Margo) Çiftliğimizde görülebilir. Teklifler en geç 14 Şubat, 2019 Perşembe günü saat 11.00’e kadar Şht. Tğm. Doğuş Uran Çiftliğimizdeki teklif kutusuna atılmalıdır. Geç gelen teklifler dikkate alınmayacaktır.
Benzer haberler
Featured
AB Komisyonu binasında alt katlarda klimalar kapatıldı: “Feodalizm gibi”
Paris'te aşırı sıcaklardan dün 109 kişi hayatını kaybetti
Erşangil “Eşitsizliğin kaldırılmasının zamanı geldi”
LTB’den Surlariçi’nde “Armando Milani”li sokak yenileme…
İHA’lar ile otoyollarda veri toplanacak
54. Geleneksel İskele Festivali başladı
İsviçre Alpleri'ndeki buzullar sıcak hava dalgası nedeniyle erken eriyor
İran "ABD’nin saldırısı mutabakatın ihlali"
Kıbrıs Rum İstinaf Mahkemesi Kıbrıslı Türk davacıların başvurusunu reddetti



