Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk" Akansoy "Bu ülkede hukuku ve  adaleti tesis etmek zorundayız" Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir” Nöbetçi eczaneler (12 Eylül 2026) Değirmenlik’te dikkatsizce yakılan kuru otlar yangına dönüştü: Bir kişi tutuklandı Alabora olan teknenin üzerinde günlerce kalan çocuk kurtarıldı Fransa'da raydan çıkan trende 1'i ağır 44 kişi yaralandı Belediye Başkanları Derneği'nden Seçim Yasası ile ilgili eleştiri Arıklı "Adalet önünde hesap vermekten çekinmeyeceğim" Şener Şen, "Zengin Mutfağı" ile ilk kez KKTC'de sahne alacak Anita Dimitriu'dan Kıbrıs sorunuyla ilgili açıklama Güney Kıbrıs'ta hellim konusunda tehlike Hristodulidis “Piroi geçiş noktasının açılmasına dair talep Kıbrıs Türk tarafının itirazına takıldı" Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Filo Denizcilik'e ait gemi Mersin Limanı'na boş hareket etti" Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk" Akansoy "Bu ülkede hukuku ve  adaleti tesis etmek zorundayız" Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir” Nöbetçi eczaneler (12 Eylül 2026) Değirmenlik’te dikkatsizce yakılan kuru otlar yangına dönüştü: Bir kişi tutuklandı Alabora olan teknenin üzerinde günlerce kalan çocuk kurtarıldı Fransa'da raydan çıkan trende 1'i ağır 44 kişi yaralandı Belediye Başkanları Derneği'nden Seçim Yasası ile ilgili eleştiri Arıklı "Adalet önünde hesap vermekten çekinmeyeceğim" Şener Şen, "Zengin Mutfağı" ile ilk kez KKTC'de sahne alacak Anita Dimitriu'dan Kıbrıs sorunuyla ilgili açıklama Güney Kıbrıs'ta hellim konusunda tehlike Hristodulidis “Piroi geçiş noktasının açılmasına dair talep Kıbrıs Türk tarafının itirazına takıldı" Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Filo Denizcilik'e ait gemi Mersin Limanı'na boş hareket etti"
Dolar
Euro
Sterlin

Karting derneğinden Cahitoğlu, Sütçü ve Ozanoğlu’na teşekkür ziyareti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Karting derneğinden Cahitoğlu, Sütçü ve Ozanoğlu’na teşekkür ziyareti
Reklam
Kuzey Kıbrıs Karting Derneği adına Asbaşkan Ramadan Uzun ve Yönetim Kurulu üyesi Salih Karalım, Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na, Spor Dairesi Müdürü Mustafa Şenol Sütçü’ye ve Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirip plaket takdim etti. Kuzey Kıbrıs Karting Derneği (KKKD) Motul North Cyprus 2024 ROK CUP Karting Şampiyonası’nın tamamlanmasının ardından 2025 sezonu hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi 2024 sezonunda da katkılarıyla Karting sporunun gelişimine destek olan isimleri dernek yönetimi makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Bu bağlamda KKKD Asbaşkanı Ramadan Uzun ile Karting Akademiden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Salih Karalım Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na, Spor Dairesi Müdürü Mustafa Şenol Sütçü’ye ve Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Karting sporuna olan katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim eden Uzun ve Karalım, geride kalan sezon hakkında ve yeni sezon çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Ramadan Uzun 2025 yılı yeni uygulamaya alınacak kurallarla ilgili çalışmaları hakkında bilgilendirme yaparken Salih Karalım yeni kurulan Karting Akademi hakkındaki çalışmaları ile bilgilendirme yaptı. Başbakan yardımcılığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu’nun ziyaretinde ise 2025 yılı gençlik haftası kutlamaları çerçevesinde yapılabilecek organizasyonlar için görüş alışverişinde bulunuldu.

Benzer haberler

Featured
Batı Nil virüsüne karşı tavuklar erken uyarı sistemi olarak kullanılıyor 12 Eyl 2026 21:57 Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde Ebola salgınında vaka sayısı 7 bini aştı 12 Eyl 2026 21:40 Belçika’da cezaevlerindeki "aşırı doluluk" krizi büyüyor 12 Eyl 2026 21:26 Fed, güçlenen faiz artışı beklentileriyle gelecek haftaki toplantısına hazırlanıyor 12 Eyl 2026 21:15 Alayköy Sanayi Bölgesi'nde korkunç cinayet: 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti! 12 Eyl 2026 20:02 Sezonun en büyük rallisinde 2.günün lideri Bozalanlar-Evrensel ikilisi 12 Eyl 2026 19:46 Dışişleri Bakanlığı "ABD Yönetimi’nin aldığı bu karardan derin üzüntü duyduk" 12 Eyl 2026 19:35 Akansoy "Bu ülkede hukuku ve  adaleti tesis etmek zorundayız" 12 Eyl 2026 19:18 Taçoy “Bu zor dönemde elimizi taşın altına koyabilecek cesareti gösterebilmek önemlidir” 12 Eyl 2026 18:54