Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Onalt "Hayvancılık sektöründe sürdürülebilir ve planlı çözümlere ihtiyaç var" Hukuk Komitesi, yurtlarla ilgili yasa tasarısında ikinci görüşmeyi tamamladı Korkuteli ve Dörtyol'da dere ıslah çalışmaları tamamlandı “Babamın Oltası” sergisi 20 Ekim’de açılıyor Bir haftada 8 yangın, 619 bin TL'lik zarar... Endonezya'da nesli tehlike altındaki 46 Borneo orangutanı orman yangınlarından kurtarıldı Brezilya'da binlerce kişi Devlet Başkanı Lula da Silva'ya destek mitinginde buluştu Güney Kıbrıs'ta sarhoş sürücü 6 yayaya çarptı KTOEÖS, TMK’de uyarı grevi ve açıklama yaptı Gedik “Uzlaşı sağlanamaması halinde tüm şubelerimizde iş bırakacağız" “Türk Ekonomileri Raporu 2025: Yeşil Sermayeye Geçiş” ve “Türk Devletlerinde Tarım Politikaları 2025; Bölgesel Görünüm” sunumu yapıldı KTOEÖS, TMK’de uyarı grevi yapıyor El-Sen ve El-Sen’e destek veren sendikalar hükümeti protesto etti Erhürman ve Hristodulidis yarın bir araya gelecek Bir günde 3 trafik kazası: 1'i motosiklet sürücüsü 2 kişi yaralandı Green Pedal, pazar günü meclis önünde farkındalık etkinliği düzenleyecek Baki Aygün hayatını kaybetti 13. Kalkanlı Çakisdez ve Kültür Festivali hafta sonu yapılacak Kıbrıslı Rumlar benzin için KKTC'ye geçiyor Üstel “Şov yapan bir parti değiliz… En büyük projeleri hayata geçiriyoruz” Onalt "Hayvancılık sektöründe sürdürülebilir ve planlı çözümlere ihtiyaç var" Hukuk Komitesi, yurtlarla ilgili yasa tasarısında ikinci görüşmeyi tamamladı Korkuteli ve Dörtyol'da dere ıslah çalışmaları tamamlandı “Babamın Oltası” sergisi 20 Ekim’de açılıyor Bir haftada 8 yangın, 619 bin TL'lik zarar... Endonezya'da nesli tehlike altındaki 46 Borneo orangutanı orman yangınlarından kurtarıldı Brezilya'da binlerce kişi Devlet Başkanı Lula da Silva'ya destek mitinginde buluştu Güney Kıbrıs'ta sarhoş sürücü 6 yayaya çarptı KTOEÖS, TMK’de uyarı grevi ve açıklama yaptı Gedik “Uzlaşı sağlanamaması halinde tüm şubelerimizde iş bırakacağız" “Türk Ekonomileri Raporu 2025: Yeşil Sermayeye Geçiş” ve “Türk Devletlerinde Tarım Politikaları 2025; Bölgesel Görünüm” sunumu yapıldı KTOEÖS, TMK’de uyarı grevi yapıyor El-Sen ve El-Sen’e destek veren sendikalar hükümeti protesto etti Erhürman ve Hristodulidis yarın bir araya gelecek Bir günde 3 trafik kazası: 1'i motosiklet sürücüsü 2 kişi yaralandı Green Pedal, pazar günü meclis önünde farkındalık etkinliği düzenleyecek Baki Aygün hayatını kaybetti 13. Kalkanlı Çakisdez ve Kültür Festivali hafta sonu yapılacak Kıbrıslı Rumlar benzin için KKTC'ye geçiyor Üstel “Şov yapan bir parti değiliz… En büyük projeleri hayata geçiriyoruz”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Kanser Hastalarına Yardım Derneği etkinlikler düzenleyecek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Kanser Hastalarına Yardım Derneği etkinlikler düzenleyecek
Reklam

Kanser Hastalarına Yardım Derneği, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan etkinlikler düzeliyor.

Dernekten verilen bilgiye göre, etkinlikler kapsamında bugün Lefkoşa Kaymakamlığı sınırları içerisi ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm okullarda rozet takma ve bağış toplama etkinliği düzenlenecek. Lefkoşa’da dernek binası önü ve Akdoğan’da kanserden hayatını kaybedenlerin anısına lokma dökülecek. Gazimağusa merkez, Yıldırım ve Geçitkale’de yarın; İskele merkez, Boğaztepe ve Yarköy’de ise çarşamba günü rozet takma ve bağış toplama etkinliği yapılacak. Dernek çarşamba günü ayrıca Girne Kaymakamlığı sınırları içerisinde kanserden hayatını kaybedenlerin anısına lokma dökecek. Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Perşembe günü saat 11.00’de Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Konferans Salonunda“Kanserle Mücadele” konulu konferans verecek. Dernek aynı gün Mutluyaka, Alaniçi ve Dörtyol’da, cuma günü Akdoğan, Güzelyurt, Girne’de rozet takma ve bağış toplama etkinliği; Pazar günü de Serdarlı Festivali’nde lokma dökme etkinliği yapacak. Derneğin diğer etkinlik programı şöyle: 11 Nisan’da Serdarlı bölgesinde rozet takma etkinliği; 13 Nisan’da İskele bölge sorumlusu ve ekibi dayanişma gezisi; 19 ve 20 Nisan’da Prof. Dr. Varol Çelik KHYD Merkez Ofisi’nde “Meme Kanseri Hastalara Yönelik Bilinçlendirme Semineri; 22 Nisan’da saat 11.00’de Gönyeli Belediyesi’nde kanser hastalarina yönelik bilinçlendirme semineri; 2 Mayıs’ta Kanser Hastalarına Yardım Derneği Dayanişma Kermesi; 11 Mayıs’ta Taşkent Doğa Parkı’nda kanser hastalarına yönelik dayanışma pikniği; 10-11-12 Mayıs’ta Gazimağusa’da hasta-doktor- hemşire ilişkileri üzerine seminer; 13 Mayıs’ta Lefkoşa’da psiko-onkoloji uzmanı Pelin Erbil kanser hastalarına yönelik semineri; 18 Mayıs’ta saat 20.00’de KHYD yararina klasik müzik konseri yapılacak. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Onalt "Hayvancılık sektöründe sürdürülebilir ve planlı çözümlere ihtiyaç var" 12 Eki 2026 15:22 Hukuk Komitesi, yurtlarla ilgili yasa tasarısında ikinci görüşmeyi tamamladı 12 Eki 2026 15:18 Korkuteli ve Dörtyol'da dere ıslah çalışmaları tamamlandı 12 Eki 2026 15:15 “Babamın Oltası” sergisi 20 Ekim’de açılıyor 12 Eki 2026 15:10 Bir haftada 8 yangın, 619 bin TL'lik zarar... 12 Eki 2026 15:06 Endonezya'da nesli tehlike altındaki 46 Borneo orangutanı orman yangınlarından kurtarıldı 12 Eki 2026 14:42 Brezilya'da binlerce kişi Devlet Başkanı Lula da Silva'ya destek mitinginde buluştu 12 Eki 2026 14:30 Güney Kıbrıs'ta sarhoş sürücü 6 yayaya çarptı 12 Eki 2026 14:21 KTOEÖS, TMK’de uyarı grevi ve açıklama yaptı 12 Eki 2026 14:17