Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump'ın golf sahasında silahlı bir kişi yakalandı Hindistan'da Chandipura virüsü endişesi: Ulusal müdahale ekibi görevlendirildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ağustos 2026) AP "Hürmüz Boğazı'nın açılması için anlaşma taslağına son hali verildi" Dânâ "Amacımız müzakere olsun diye müzakere değil, sonuç alıcı bir 5+1 sürecidir" Aktunç “Kadına yönelik şiddet münferit değil, sistematik bir toplumsal sorundur” Borsa günü yüzde 0,11 değer kazanarak tamamladı Netanyahu “Hamas silahsızlanmadan Gazze'den çekilmeyeceğiz” İncirli "Polis teşkilatının güçlendirilmesi ortak sorumluluğumuzdur" Creditwest Bank 14 yılda 143 gence ulaştı, 22'sini isithdam etti Üzüm festivali başladı, finalde Zeynep Bastık sahne alacak Aşırı sıcakların insani ve ekonomik bilançosu ağırlaşıyor Yeniboğaziçi Pulya Festivali ve Uluslararası Halk Dansları Festivali 14 Ağustos'ta başlayacak Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur" Trump'ın golf sahasında silahlı bir kişi yakalandı Hindistan'da Chandipura virüsü endişesi: Ulusal müdahale ekibi görevlendirildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ağustos 2026) AP "Hürmüz Boğazı'nın açılması için anlaşma taslağına son hali verildi" Dânâ "Amacımız müzakere olsun diye müzakere değil, sonuç alıcı bir 5+1 sürecidir" Aktunç “Kadına yönelik şiddet münferit değil, sistematik bir toplumsal sorundur” Borsa günü yüzde 0,11 değer kazanarak tamamladı Netanyahu “Hamas silahsızlanmadan Gazze'den çekilmeyeceğiz” İncirli "Polis teşkilatının güçlendirilmesi ortak sorumluluğumuzdur" Creditwest Bank 14 yılda 143 gence ulaştı, 22'sini isithdam etti Üzüm festivali başladı, finalde Zeynep Bastık sahne alacak Aşırı sıcakların insani ve ekonomik bilançosu ağırlaşıyor Yeniboğaziçi Pulya Festivali ve Uluslararası Halk Dansları Festivali 14 Ağustos'ta başlayacak Bir haftada 73 trafik kazası: 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı Eski DİSİ Başkanı Neofitu “Hristodulidis, tatile değil Kıbrıs sorununa odaklansın” Meteoroloji Dairesi: Sabah saatleri yer yer sis olacak Nöbetçi eczaneler (5 Ağustos 2026) Çeler "Yükseköğretimde günü kurtaran değil, geleceği planlayan politikalara ihtiyaç var" İncirli "Üzüm salkımları gibi dayanışarak var olacağız" Kemal Baykallı "Süreçteki durağanlık Hristodulidis’in sonu olur"
Dolar
Euro
Sterlin

Kammenos, 'Türk provokasyonlarını' yorumladı...

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Kammenos, 'Türk provokasyonlarını' yorumladı...

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Güney Kıbrıs’ın tek yanlı ilan ettiği “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisinde yapıldığını iddia ettikleri “Türk provokasyonlarını” yorumladığı belirtildi. 

Fileleftheros gazetesine göre, Güney Kıbrıs’ta bulunan ve bir etkinlik çerçevesinde konuşma yapan Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Güney Kıbrıs’ın, “enerji politikasını denetleyen Avrupa ülkesi olduğunu” ifade etti.  Güney Kıbrıs’a ilişkin bu konuda, ayrıca Ege konusunda, Türkiye’nin, Suriye ve Irak’taki gibi davranmak istediğini ileri süren Kammenos,  uluslararası hukuka saygı duyduklarını ve Türkiye’den de, gerek deniz hukuku gerekse enerjiyle ilgili hukuktan kaynaklanan konular olsun, aynısını yapmasını beklediklerini savundu.  Kammenos, bu sorunun sadece Güney Kıbrıs ve Türkiye ile ilgili olmadığını, yataklardan faydalanmak için Güney Kıbrıs ile anlaşma imzalayan Fransa, ABD, İtalya ve İsrail gibi ülkeleri de ilgilendirdiğini, bu ülkelerin yatırımlarını koruması gerektiğini öne sürdü.  

Benzer haberler

Featured
Trump'ın golf sahasında silahlı bir kişi yakalandı 5 Ağu 2026 22:13 Hindistan'da Chandipura virüsü endişesi: Ulusal müdahale ekibi görevlendirildi 5 Ağu 2026 22:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Ağustos 2026) 5 Ağu 2026 21:52 AP "Hürmüz Boğazı'nın açılması için anlaşma taslağına son hali verildi" 5 Ağu 2026 21:30 Dânâ "Amacımız müzakere olsun diye müzakere değil, sonuç alıcı bir 5+1 sürecidir" 5 Ağu 2026 19:53 Aktunç “Kadına yönelik şiddet münferit değil, sistematik bir toplumsal sorundur” 5 Ağu 2026 19:32 Borsa günü yüzde 0,11 değer kazanarak tamamladı 5 Ağu 2026 19:19 Netanyahu “Hamas silahsızlanmadan Gazze'den çekilmeyeceğiz” 5 Ağu 2026 18:59 İncirli "Polis teşkilatının güçlendirilmesi ortak sorumluluğumuzdur" 5 Ağu 2026 18:51