Kamalı "İslam Dayanışma Spor Oyunları’na bu yıl gözlemci üye statümüzde aktif olarak katılamamanın burukluğunu yaşıyoruz"

Voice Kıbrıs Haber
KKTC Milli Olimpiyat Komitesi(MOK) Başkanı Orçun Kamalı, Suudi Arabistan’da bu yıl 6'ncısı yapılacak İslam Dayanışma Spor Oyunları’na katılamamanın burukluğunu yaşadıklarını paylaştı.
KKTC MOK Başkanı Kamalı, yaptığı yazılı açıklamada, “Sporun birleştirici gücüne, kardeşlik ve dayanışma ruhuna inanan bir halk olarak, gönlümüz orada olacak” dedi.
Kıbrıs Türk Devleti olarak, İslam Dayanışma Spor Oyunları’na bu yıl gözlemci üye statüsünde aktif olarak katılamamanın burukluğunu yaşadıklarını kaydeden Kamalı, "Başta Türkiyemiz olmak üzere tüm katılımcı ülkelere ve sporculara yürekten başarılar diliyoruz. Bu anlamlı organizasyonun, İslam dünyasında dostluk, birlik ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmesini temenni ediyoruz. Sporla yükselen dostlukların, bir gün hep birlikte aynı sahada buluşmamıza vesile olmasını diliyoruz.” dedi.
Benzer haberler
Featured
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı
Fransa kırmızı alarmda
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026)
Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor"
Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı
Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor
İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor
Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak



