Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Öztürkler “Türkiye’nin yükselişi bizim de yükselişimizdir” Balıkçılık av malzemesi destek programına başvuru süresi uzatıldı Türkiye nüfus sıralamasında 194 ülke arasında 18. sırada Nöbetçi eczaneler (9 Temmuz 2026) AB Komisyonu Güney Kıbrıs aleyhine üç konuda süreç başlattı “Mağusa Devlet Hastanesi'nde ilk kalp damar cerrahisi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi” Trump'ın tacizden suçlu bulunduğu Carroll davasında karar açıklandı: 5,8 milyon dolar ödeyecek İncirli “Öğretmenlik mesleğinin onurunun siyasi kaygılarla tartışmaya açıldığı bir dönemdeyiz” Baraka Kültür Merkezi’nin çocuklara yönelik yaz etkinlikleri final yapıyor Yüzer terminal Malezya limanındaki bekleyişini sürdürüyor Petrol fiyatları ABD-İran gerilimiyle yeniden yükseldi Saygıner “Belediyelerle ortak projeler yürütmeye hazırız” Stefanu, uzlaşma noktalarının korunması ve NATO’nun Kıbrıs sorununun çözümü dışında bırakılmasından yana Trump "İran anlaşmak istiyor" Hristodulidis, Türkiye’nin AB sürecinin Kıbrıs sorunuyla ilişkilendirilmesi talebini yineledi Üretici “İklim krizinin etkileriyle mücadelede sulak alanlar en önemli doğal kalkanlarımızdır” Dinçyürek "Dikmen Sağlık Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı”  Değirmenlik Akıncılar Belediyesi 92 işletmeyi denetledi Kültürel Miras Teknik Komitesi’nin Mormenekşe’deki iki projesi tamamlandı İran “ABD’ye ezici bir karşılık vereceğiz” Öztürkler “Türkiye’nin yükselişi bizim de yükselişimizdir” Balıkçılık av malzemesi destek programına başvuru süresi uzatıldı Türkiye nüfus sıralamasında 194 ülke arasında 18. sırada Nöbetçi eczaneler (9 Temmuz 2026) AB Komisyonu Güney Kıbrıs aleyhine üç konuda süreç başlattı “Mağusa Devlet Hastanesi'nde ilk kalp damar cerrahisi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi” Trump'ın tacizden suçlu bulunduğu Carroll davasında karar açıklandı: 5,8 milyon dolar ödeyecek İncirli “Öğretmenlik mesleğinin onurunun siyasi kaygılarla tartışmaya açıldığı bir dönemdeyiz” Baraka Kültür Merkezi’nin çocuklara yönelik yaz etkinlikleri final yapıyor Yüzer terminal Malezya limanındaki bekleyişini sürdürüyor Petrol fiyatları ABD-İran gerilimiyle yeniden yükseldi Saygıner “Belediyelerle ortak projeler yürütmeye hazırız” Stefanu, uzlaşma noktalarının korunması ve NATO’nun Kıbrıs sorununun çözümü dışında bırakılmasından yana Trump "İran anlaşmak istiyor" Hristodulidis, Türkiye’nin AB sürecinin Kıbrıs sorunuyla ilişkilendirilmesi talebini yineledi Üretici “İklim krizinin etkileriyle mücadelede sulak alanlar en önemli doğal kalkanlarımızdır” Dinçyürek "Dikmen Sağlık Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı”  Değirmenlik Akıncılar Belediyesi 92 işletmeyi denetledi Kültürel Miras Teknik Komitesi’nin Mormenekşe’deki iki projesi tamamlandı İran “ABD’ye ezici bir karşılık vereceğiz”
Dolar
Euro
Sterlin

Kahkahalar 'Büyük Kütüphane'de yankılanacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Kahkahalar 'Büyük Kütüphane'de yankılanacak
Yakın Doğu Üniversitesi Tiyatro Kulübü, izleyicilerine unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Altı skeçten oluşan “Hapı Yuttuk 2” adlı komedi oyunu, 15 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Prof. Dr. Ümit Hassan Cumhuriyet Salonu’nda sahnelenecek. “Yine Komedi Var” sloganıyla, 28 kişilik bir oyuncu kadrosunun sahneye koyacağı oyunun yönetmenliğini ise Ali Birsen üstleniyor. Aile ilişkileri, öğrencilik halleri, sevgililik durumları ve güncel sosyal konular mizahi bir dille işleyen oyun; gündelik hayatın içinden tanıdık sahnelerle güldürürken aynı zamanda düşündürmeyi de hedefliyor. İnteraktif tiyatro öğeleri ile zenginleştirilen oyunda, seyirci sadece izleyici olmakla kalmayacak, zaman zaman sahnenin bir parçası haline gelerek kahkahalara ortak olacak. İzleyiciyle sahne arasında kurulan bağ, gösteriyi daha dinamik ve etkileyici bir hale getirecek. Genç yeteneklerin sahne aldığı, bol kahkahalı bu keyifli akşama tüm tiyatro severler ücretsiz olarak katılabilecek. Sadece bir oyun değil, hayatın ta kendisi Tiyatronun, toplumsal yaşamın bir yansı olduğunu belirten Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Dudu Özkum Yavuz, “Hazırlanan bu oyun; gündelik hayatın mizahi yansımalarını güçlü bir şekilde sahneye taşırken, toplumsal değerler ve ilişkiler üzerine derin bir sorgulama fırsatı sunuyor. Öğrencilerimizin yaratıcı enerjileriyle hazırladıkları bu eğlenceli geceye katılmak, sizlere unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatacak” dedi. Her bir skeç için titiz bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten oyunun yönetmeni Ali Birsen ise “İnteraktif tiyatro unsurlarıyla zenginleştirdiğimiz bu gece, seyirciyi yalnızca izleyici konumunda bırakmayacak, onları da oyunun bir parçası haline getirecek. ‘Hapı Yuttuk 2’ sadece güldürmek değil, aynı zamanda insan ilişkilerinin, toplumun ve bireysel yaşamın derinliklerine dokunmak amacı güdüyor. Hepinizi bu benzersiz gösteriye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Benzer haberler

Featured
Öztürkler “Türkiye’nin yükselişi bizim de yükselişimizdir” 2026-07-09 14:56:31 Balıkçılık av malzemesi destek programına başvuru süresi uzatıldı 2026-07-09 14:51:05 Türkiye nüfus sıralamasında 194 ülke arasında 18. sırada 2026-07-09 14:44:00 Nöbetçi eczaneler (9 Temmuz 2026) 2026-07-09 14:20:25 AB Komisyonu Güney Kıbrıs aleyhine üç konuda süreç başlattı 2026-07-09 14:00:33 “Mağusa Devlet Hastanesi'nde ilk kalp damar cerrahisi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi” 2026-07-09 13:56:31 Trump'ın tacizden suçlu bulunduğu Carroll davasında karar açıklandı: 5,8 milyon dolar ödeyecek 2026-07-09 13:17:35 İncirli “Öğretmenlik mesleğinin onurunun siyasi kaygılarla tartışmaya açıldığı bir dönemdeyiz” 2026-07-09 13:09:14 Baraka Kültür Merkezi’nin çocuklara yönelik yaz etkinlikleri final yapıyor 2026-07-09 12:54:24