Kadın cinayetine 30 yıl
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gönyeli’de Gülbahar Ulutan’ı defalarca buçaklayarak öldürmek susundan Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargılanan Fatih Çıkrıkçı’nın cezası belli oldu.
“Adam öldürme” suçlamasıyla yargılanan cinayet zanlısı Fatih Çıkrıkçı, 30 yıla mahkum edildi.
Zanlı Fatih Çıkrıkçı, geçtiğimiz yıl 31 Ekim günü Gönyeli Akgünler Sokak’ta ayrıldığı kız arkadaşı Gülbahar Ulutan’ı, gündelikçi temizlikçi olarak çalıştığı evde kendisiyle barışmadığı gerekçesiyle tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu copla dövmüş, ardından da tasarrufundaki bıçakla defalarca bıçaklayarak öldürmüştü.
Çıkrıkçı, olay yerinden kaçarak saklanmış, 2 Kasım’da Alayköy’de eski bir çiftlik evinde bulunarak yakalanmıştı.
(BRT) Benzer haberler
Featured
Öztürkler "Güney'in silahlanma faaliyetleri ile askeri iş birlikleri Kıbrıs ve Doğu Akdeniz’deki dengeleri değiştirmeye yöneliktir"
İsviçre nüfusun 10 milyonda sınırlandırılmasını oyluyor
Nöbetçi eczaneler (14 Haziran 2026)
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı


