Kaçak botoks ve dolgu uygulaması yapan ve malzeme bulunduran 4 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber
Çamlıbel'de kaçak botoks ve dolgu uygulaması yapan 3 kişi, Girne'de ise izinsiz botoks ve dolgu malzemesi bulunduran 1 kişi tutuklandı.
Polis açıklaması şu şekilde:
20-21.11.2025 tarihleri arasında, Çamlıbel’de 22 yaşındaki kadının sorumluluğundaki bina içerisinde, 33 yaşındaki kadın ve 41 yaşındaki kadının Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’nde kaydı ve diplomaları olmadığı halde, tıbbi malzeme kullanmak suretiyle müşterilere botoks ve dolgu uygulaması yaptıkları tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
İLAÇ VE ECZACILIK YASASINA AYKIRI HAREKET
21.11.2025 tarihinde, Girne’de 40 yaşındaki kadının kalmakta olduğu ikametgahta Polis tarafından yapılan aramada, yetkili makamdan izinsiz olarak toplam 5 kutu botoks ilacı ile 1 adet kullanılmış detoks dolgu enjektörünü kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.
Benzer haberler
Featured
UBP Güzelyurt İlçe Başkanlığı sahil temizleme etkinliği düzenledi
Denktaş “Seçimlerde irade, günlük ve kişisel beklentilere göre kullanılmamalı”
Üç kişi boğulma tehlikesi geçirdi, 66 yaşındaki şahıs yoğun bakıma kaldırıldı
Cumhurbaşkanı Erhürman, Başkent Toplantıları’nda onur konuşmacısı olacak
Zekiye Bolkaner için kan aranıyor
Gemi faciasında hayatını kaybeden Süleyman Erdoğan'a son veda
CTP, Milletvekili Adayı Belirleme Kurultayı’nda buluşuyor
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta dünya genelinde açıklanacak enflasyon verilerine odaklandı
Trafik denetimlerinde 18 araç trafikten men edildi



