Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür"
Dolar
Euro
Sterlin

Junior Chamber International Türkiye Zirvesi'ne katıldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Junior Chamber International Türkiye Zirvesi'ne katıldı

Genç girişimci liderlerin 35 yıldır sivil toplumdaki adresi olan JCI Türkiye – Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından her sene düzenlenen JCI Türkiye Liderler Zirvesi, 2022’de turizmin başkenti Antalya ev sahipliğinde 25-27 Mart tarihlerinde Kemer Limak Lymra Otel’de gerçekleşti. Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Junior Chamber International Türkiye Zirvesi'ne Türkiye'den 14 farklı il ve KKTC üyeleri katılım gösterdi.

25-27 Mart 2022 JCI Türkiye Antalya Liderler Zirvesi’ne JCI Kuzey Kıbrıs'ı 2022 yönetim kurulu üyesi, uluslararası ilişkiler ve etkinliklerden sorumlu Ali Yenen tarafından temsil etti.

Ali Yenen'e JCI Kuzey Kıbrıs 2011 dönem başkanı Nilay Tunçalp Kaya ve eşi KKTC Cumhurbaşkanlığı siyasi işler danışmanı Anıl Kaya ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Cem Topçu ile Eğitim ve Kültür ataşesi Mehmet Kortay eşlik etmiştir.

Benzer haberler

Featured
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti 2026-07-07 21:57:06 Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" 2026-07-07 21:46:00 Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı 2026-07-07 21:19:09 Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi 2026-07-07 21:13:39 Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi 2026-07-07 21:10:22 Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 21:05:04 Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” 2026-07-07 20:57:13 Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-07 20:46:11 Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu 2026-07-07 20:41:27