"İstifa etmesi gereken Arıklı, pişkince bu skandalı ‘hata sonucu’ diyerek normalleştirmeye çalışıyor”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bağımsız Milletvekili adayı Abdullah Korkmazhan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı’nın, Yeni Ercan Havaalanı binası inşa edilirken polis ve gümrük için yer ayrılmasının unutulduğunu açıklamasının istifa nedeni olduğunu savunarak, “Toplumdan özür dileyerek istifa etmesi gereken Arıklı, pişkince bu skandalı ‘hata sonucu’ diyerek normalleştirmeye çalışıyor” dedi.
Yazılı açıklama yapan Korkmazhan, Arıklı’nın Interpol tarafından aranan ve adı Kıb-Tek’te yolsuzluğa karışan bir isim olduğunu iddia etti.
Ercan Havalimanı ve yer hizmetlerinin “yeşil sermayeye peşkeş çekildiğini” öne süren Korkmazhan, “Ercan’da yaşanan yolsuzluk iddialarının soruşturulması ve Ercan havaalanının yeniden kamusallaştırılması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Benzer haberler
Featured
GençKültür kurucusu Selçuk Görsay "Hedefimiz Kıbrıs'ın genç kültür-sanat hafızasını oluşturmak"
Nöbetçi eczaneler (3 Temmuz 2026)
DSÖ "Depremlerin vurduğu Venezuela'da sağlık sistemi ciddi baskı altında"
CTP Dış İlişkiler Sekreteri Toros, AB Kıbrıs Çözüm Destek Ofisi Genel Müdürü ile görüştü
KTEZO 15. Olağan Genel Kurulu yapıldı
Haziran ayı enflasyon oranı açıklandı!
Dinçyürek “Önemli sağlık yatırımlarını hayata geçirdik”
ABD'de yeni ev robotu tanıtıldı: Çamaşır katlıyor, yatak topluyor
Fransa'da hazirandaki sıcak hava dalgasında bir haftada 2 bini aşkın fazla ölüm kaydedildi



