İskele Kaza Mahkemesi’nde yargılanan iki Kıbrıslı Rum sanığın davası yarın devam edecek

Voice Kıbrıs Haber
İskele Kaza Mahkemesi’nde yargılanan iki Kıbrıslı Rum sanık A.K (E-60) ve A.K (K-60) bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Tanıkların dinlenmesine devam edilen duruşma, yarına ertelendi.
Savcılık, geçen duruşmalarda beş sanık aleyhine getirilen “Mülke tecavüz” ve “Genel rahatsızlık” suçlamalarına ilişkin davayı geri çekmiş ve sanıklar bu suçlamalardan serbest kalmıştı. Ancak diğer iki sanığın “Kişisel Verileri Koruma Yasası'nı ihlal” ve “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla yargılanma süreci bugün de devam etti.
Bugünkü oturumda iddia makamı, üç tanık daha dinletti. Bir sonraki duruşmada tanıkların dinlenmesine devam edilmesi bekleniyor.
Öte yandan, “Askeri yasak bölgeyi ihlal” suçlamasıyla yargılanan sanıklar, Lefkoşa Askeri Mahkeme'de beraat etmişti.
Benzer haberler
Featured
YÖK’ten Yakın Doğu Üniversitesi’ne “Spor Dostu Kampüs” ödülü
Nöbetçi eczaneler (17 Haziran 2026)
Özersay “Denetim kurumları, siyasilerin keyfi kararlarına bağlı olmaktan çıkarılmalı”
Ünlü oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurlandı
“Kofalı Sayı Sistemi” belgeseli izleyiciyle buluşuyor
İskele’de bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi olacak!
Güngör çöplüğünde büyük yangın!
İncirli “CTP halkın gerçek ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edecek”
KKDSOD sporcuları Antalya ve Güney Kıbrıs'tan kupalarla döndü


