İskele Çevreyi ve Sahilleri Koruma İnsiyatifi'nden eylem çağrısı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
İskele Çevreyi ve Sahilleri Koruma İnsiyatifi, halkı çevreye, sahile ve doğal alanlarına sahip çıkmak için cumartesi günü Long Beach bölgesinde düzenlenecek eyleme katılmaya çağırdı.
İskele Long Beach bölgesinde yapılması düşünülen otele itiraz içeren 39 sayfalık dilekçeyi Çevre Koruma Dairesi’ne ileten İskele Çevreyi ve Sahilleri Koruma İnsiyatifi’nin eylem kararı aldığı da açıklandı.
Buna göre, eylem Cumartesi günü saat 15.00’te İskele Long Beach, Babutsa Büfe önünde “Otel değil toprak kokusu” sloganıyla yapılacak.
Eylem sırasında maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulacak.
İskele Çevreyi ve Sahilleri Koruma İnsiyatifi, eylemde tüm sahillerin kamusal yarar için korunarak kullanılması için ses yükseltileceğini açıkladı.
TAK
Benzer haberler
Featured
Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz"
Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor
115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi
OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026)
Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı
Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı
Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı
24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kortej yürüyüşü ile başladı




