Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Özersay “Karma oyun kaldırılması doğru adımdır” Maviş “Bakan’ın eğitimle ilgili açıklamaları bilimsel verilere değil tahminlere dayanıyor” Evinin önündeki kuru otları temizlemeye çalışırken yangına neden oldu Ürün Güvenliği ve Metroloji Laboratuvarı’nda çalışmalar başladı Yürüyüş yaptığı sırada rahatsızlanan şahıs yaşamını yitirdi Gülin Yüksel için acil kan aranıyor! Gazimağusa'daki trafik kazasında 1 kişi tutuklandı Baf’ta bir kadın üç saat içerisinde iki kez tutuklandı Safiye Benyol tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Gemi faciasında 2003 kaza raporuna ulaşıldı, bir videoda ön kızağın kırık olduğu görüldü Gemi faciasının araştırılmasına ilişkin Meclis Araştırma Komitesi Başkanlığına Atun seçildi UKÜ ve GAÜ Akademik İş Birliğine İmza Attı Gemi faciasında 9 zanlıya 7 gün daha tutukluluk Haris Polikarpu, AKEL’in yeni basın sözcüsü oldu Kamu-İş, Milli Eğitim Bakanlığı önünde eylem yaptı Borsa güne yüzde 0,05 yükselişle başladı Özçınar “Belediyelerin daha güçlü, etkin ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz” Lefkoşa İlçe Emniyet Kurulu toplandı Harnup taban alım fiyatı kilo başına 20 TL olarak belirlendi Ural Sevem için acil kan aranıyor! Özersay “Karma oyun kaldırılması doğru adımdır” Maviş “Bakan’ın eğitimle ilgili açıklamaları bilimsel verilere değil tahminlere dayanıyor” Evinin önündeki kuru otları temizlemeye çalışırken yangına neden oldu Ürün Güvenliği ve Metroloji Laboratuvarı’nda çalışmalar başladı Yürüyüş yaptığı sırada rahatsızlanan şahıs yaşamını yitirdi Gülin Yüksel için acil kan aranıyor! Gazimağusa'daki trafik kazasında 1 kişi tutuklandı Baf’ta bir kadın üç saat içerisinde iki kez tutuklandı Safiye Benyol tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Gemi faciasında 2003 kaza raporuna ulaşıldı, bir videoda ön kızağın kırık olduğu görüldü Gemi faciasının araştırılmasına ilişkin Meclis Araştırma Komitesi Başkanlığına Atun seçildi UKÜ ve GAÜ Akademik İş Birliğine İmza Attı Gemi faciasında 9 zanlıya 7 gün daha tutukluluk Haris Polikarpu, AKEL’in yeni basın sözcüsü oldu Kamu-İş, Milli Eğitim Bakanlığı önünde eylem yaptı Borsa güne yüzde 0,05 yükselişle başladı Özçınar “Belediyelerin daha güçlü, etkin ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz” Lefkoşa İlçe Emniyet Kurulu toplandı Harnup taban alım fiyatı kilo başına 20 TL olarak belirlendi Ural Sevem için acil kan aranıyor!
Dolar
Euro
Sterlin

İrsen Küçük için anıt mezar yapılıyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
İrsen Küçük için anıt mezar yapılıyor
Reklam

Merhum Başbakan İrsen Küçük’e anıt mezar yapılıyor.

Bakanlar Kurulu, “merhum Başbakan İrsen Küçük’ün Anıt Mezarı ve Çevre Düzenlemesi” konusunda Başbakanlığı yetkili kıldı ve ihtiyaç duyulan 79 bin 200 TL’nin Maliye Bakanlığı’nın “öngörülmeyen giderler ödeneği” kaleminden karşılanmasına karar verdi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Özersay “Karma oyun kaldırılması doğru adımdır” 11 Eyl 2026 14:33 Maviş “Bakan’ın eğitimle ilgili açıklamaları bilimsel verilere değil tahminlere dayanıyor” 11 Eyl 2026 13:59 Evinin önündeki kuru otları temizlemeye çalışırken yangına neden oldu 11 Eyl 2026 13:54 Ürün Güvenliği ve Metroloji Laboratuvarı’nda çalışmalar başladı 11 Eyl 2026 13:47 Yürüyüş yaptığı sırada rahatsızlanan şahıs yaşamını yitirdi 11 Eyl 2026 13:40 Gülin Yüksel için acil kan aranıyor! 11 Eyl 2026 13:30 Gazimağusa'daki trafik kazasında 1 kişi tutuklandı 11 Eyl 2026 13:27 Baf’ta bir kadın üç saat içerisinde iki kez tutuklandı 11 Eyl 2026 13:20 Safiye Benyol tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı 11 Eyl 2026 13:16